Sobota, 20 Januar 2018
Email
Make My Homepage
RSS
Pasica
Register
sodisce.jpg

Vrtne Hiše

DU LENDAVA PREJELO POHVALO ZDUS PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Ponedeljek, 18 December 2017 08:31

Po končanem rednem zboru članov ZDU Slovenije, ki je bil v petek, 15. decembra 2017 v hotelu Delfin v Izoli, je sledila prva prireditev "DAN ZVEZE DRUŠTEV UPOKOJENCEV SLOVENIJE". Na prireditvi je vse navzoče pozdravil predsednik ZDUS g. Janez Sušnik, ki je še poseben pozdrav namenil vsem prejemnikov pohval oz. zahval ZDUS za uspešno delo, ki so ga prejela posamezna društva iz vsake slovenske regije.

Na tej podelitvi priznanj za najbolj uspešno delo v letu 2017, ki so jih dobila izbrana društva upokojencev iz  regij, so bili navzoči predstavniki Vlade R Slovenije in sicer : gospa Milojka Kolar Celarc, ministrica za zdravje, gospa dr. Anja Kopač Mrak, ministrica za delo, družino in socialne zadeve, gospod Dejan Židan, podpredsednik Vlade R Slovenije in minister za kmetijstvo in prehrano, gospod Karel Erjavec, podpredsednik Vlade R Slovenije in minister za zunanje zadeve ter predsednik DESUS.

Zveza društev upokojencev Slovenije je letos prvič podeljevala priznanja za uspešno delo posameznih društev. Iz Pomurske regije je za najbolj uspešno društvo v letu 2017, bilo izbrano Društvo upokojencev Lendava. V obrazložitvi za podelitev navedenega priznanja je navedeno, da je Društvo upokojencev Lendava bilo najbolj aktivno na področju športne, rekreativne in gibalne dejavnosti, na področju vsestranske kulturne dejavnosti (gledališka dejavnost,  recitacije, pevski zbor, likovna dejavnost, ročna dela in tehnična kultura - ohranjanje kulturne dediščine), izletniški dejavnosti in uresničevanju programa "Starejši za višjo kakovost življenja doma". Priznanje je v imenu DU Lendava prevzel predsednik društva g. Aleksander Marič.

Prejeta pohvala je priznanje in zahvala vsem članom DU Lendava, še posebej pa tistim, ki so aktivno sodelovali v vseh dejavnostih društva. To ni samo priznanje in zahvala, temveč je tudi vzpodbuda, da se še naprej trudimo in delamo na vseh področjih delovanja društva v zadovoljstvo vsega članstva in širše lokalne skupnosti.

Hvala vsem, ki ste prispevali k uspešnemu delu društva in prepoznavnosti našega društva v pomurski regiji in v celotni Sloveniji.

Vir:posrcumlad.si

 
Home Zadnje Novice DU LENDAVA PREJELO POHVALO ZDUS
Copyright © 2018. lendava.net. Designed by Shape5.com