Ob stolpu Vinarium kmalu restavracija in vinska klet Vinarium.
Občina Lendava je pridobila gradbeno dovoljenje za gradnjo restavracije in vinske kleti Vinarium, ki bosta stala v neposredni bližini stolpa Vinarium Lendava, najvišjega razglednega stolpa v Sloveniji.

Kot so sporočili, želi občina s tem korakom še dodatno utrditi svoj položaj kot destinacija, ki združuje naravno lepoto, kulturno dediščino in kulinarično doživetje.

»Gradnja restavracije in vinske kleti Vinarium predstavlja pomemben mejnik v razvoju turizma in trajnostne destinacije v Lendavi,« so zapisali.

Kulinarično doživetje, obogateno z razgledom na slikovito pokrajino Lendave
Želijo si, da bi občina Lendava postala občina zelene prihodnosti. S pridobitvijo gradbenega dovoljenja za restavracijo in vinsko klet so korak bliže k uresničevanju tega cilja, so sporočili.

Restavracija in vinska klet Vinarium bosta nudili kulinarično doživetje, obogateno z razgledom na slikovito pokrajino Lendave.

»Gradnja restavracije in vinske kleti Vinarium je načrtovana z mislijo na dolgoročni trajnostni razvoj destinacije Lendava. Občina se bo še naprej trudila za ohranjanje naravne lepote tega območja in za izboljšanje življenja svojih prebivalcev ter obiskovalcev,« so dodali.

vir: sobotainfo