V 8. krogu 2. SNL sta se v Lendavi pomerili ekipi Nafte in Brežic. Tekmo so dobili gostje z 2:1 in Nafti prizadejali prvi poraz v tej sezoni.
Nafta 1903 - Brežice Terme Čatež 1:2 (1:1)

0:1 - Predanič (16.min), 1:1 - Haljeta (45.min), 1:2 - Sokler (85.min - 11m)

Nafta: Raduha, Körmendi, R. Pirtovšek, Židan, Meshack, Oštrek, Paku (od 66. Szabó), Bolla, Haljeta, Novinič in Bizjak (od 70. Vinko).

Brežice: Kruljac, Hasan, Lipec, Sokler, Jurečič (od 58. Judež), Martić, Pajaziti (od 66. Rešetič), Božič, Predanič (od 77. Drugovič), Sivonjić in Felja.

Glavni sodnik: Marko Lacković.

Tekmo so bolje začeli domači, ki pa so imeli le terensko premoč, brez izrazitih priložnosti. Gostje so zapretili v 14. minuti preko hitrega protinapada, domači so storili neumen prekršek na robu kazenskega prostora in gostom podarili prosti strel. Udarec iz prostega strela je Raduha z lepo parado izbil v kot. Podobno naivno so domači izpadli le dve minuti kasneje, le da so gostje takrat preko Predaniča zadeli za vodstvo. Domači so nato močno pritisnili, si preko Bizjaka, Haljete, Židana in Meshacka pripravili lepe priložnosti, a niso zadeli. Izenačiti jim je uspelo tik pred zadnjim žvižgom Lackovića v prvem polčasu - takrat je lepo globinsko podajo prejel Haljeta, pobegnil gostujoči obrambi in zadel za izenačenje. V drugem polčasu podobna igra, le da domačim ni uspelo zadeti. Kazen je sledila v 85. minuti, ko so gostje preko Soklerja, ki je uspešno izvedel enajstmetrovko, zadeli za vodstvo in rezultat obdržali do konca obračuna. Nafta je tako klonila prvič v tej sezoni. Nafta v naslednjem krogu v soboto gostuje pri Dobu.
 vir: pomurec.com