Ponedeljek, 27 Junij 2016
Email
Make My Homepage
RSS
Pasica
Register

Loginelizabeta.jpg

Vrtne Hiše

Notice
lendava.net
Pakirni center Lendava izpolnil pričakovanja natisni E-pošta

Letos že 40 novih zaposlitev

Z novim najsodobnejšim pakirnim centrom za zdravila in postavitvijo skladišča na lokaciji farmacevtske družbe Lek v Lendavi, članice skupine Sandoz, ki so ga uradno odprli septembra lani, je Pakirni center Lendava postal eden od dveh strateških pakirnih centrov Sandoza. »Rast sledi temu, kar smo pričakovali in napovedali ob odprtju, tako glede zmogljivosti, torej tako po številu delujočih pakirnih in polnilnih linij, kakor tudi po številu zaposlenih in po obsegu proizvodnje. To dokazuje naše kakovostno in učinkovito delo ter potrjuje zaupanje lastnikov, Novartisa oziroma globalnega vodstva.
Več ...
 
Z avtomobilom divjal po dvorišču policijske postaje Lendava natisni E-pošta

Policijska postaja Lendava je bila tarča napada - 29-letni moški je z avtomobilom zapeljal na dvorišče, trčil v dve policijski vozili in udaril policista.
Osumljenec je včeraj okoli 19.30 najprej trčil v polzapornico, nato pa s pospešeno hitrostjo divjal po dvorišču policijske postaje. Dežurni policist, ki je dogajanje na parkirišču videl, je moškega pozval, naj izstopi iz vozila, kar je moški tudi storil in policista udaril v glavo.

Več ...
 
Tudi lendavski župan podeljeval petice natisni E-pošta

V Mesti hiši so se zbrali najbolj uspešni učenci občine Lendava v vseh devetih letih osnovnošolskega izobraževanja in odlični učenci v času izobraževanja na Glasbeni šoli Lendava.
Učence, njihove razrednike in ravnatelje šol sta sprejela župan mag. Anton Balažek in podžupan Stanislav Gjerkeš. Sprejema sta se udeležila tudi dobitnika nagrade Pomurske izobraževalne fundacije za najboljše magistrsko delo Atilla Pisnjak in Vito Šimonka.
Uvod v druženje je bil glasbeno obarvan. Vivaldijevo Pomlad je pričaral kvartet flavt Glasbene šole Lendava.  Župan je najbolj uspešnim učencem čestital za uspehe in trud, ki ga vlagajo ter jih spomnil, kako pomembno  je ohranjati stike in vezi z domačim okoljem tudi takrat, ko te želja po znanju odpelje drugam.

Več ...
 
Vinogradništvo in kulinarika v stolpu natisni E-pošta

V kupoli razgledega stolpa Vinarium Lendava v Lendavskih goricah so včeraj odprli razstavo pomurske lončene posode z naslovom Vinogradništvo in kulinarika. Razstava, ki so jo pripravili v Galeriji-Muzeju Lendava, bo na ogled do 14. avgusta. Ob tem so v stolpu še odkrili simbolno obeležje domicila Evropskega reda vitezov vina, ki so jim ga podelili ob odprtju razglednega stolpa.
Obiskovalce so nagovorili direktorica Galerije-Muzeja Lendava Beata Lazar, podžupan občine Lendava Stanislav Gjerkeš ter vitez vina in prvi legart Legature za Pomurja Ignac Rajh. V kulturnem programu je nastopil cimbalist Andi Sobočan.

Več ...
 
Lekova naložba uspešna natisni E-pošta
Z novim najsodobnejšim pakirnim centrom za zdravila in postavitvijo skladišča na lokaciji farmacevtske družbe Lek v Lendavi, članice skupine Sandoz, ki so ga uradno odprli septembra lani, je Pakirni center Lendava postal eden od dveh strateških pakirnih centrov Sandoza."Rast sledi temu, kar smo pričakovali in napovedali ob odprtju, tako glede zmogljivosti, torej po številu delujočih pakirnih in polnilnih linij, kakor tudi po številu zaposlenih in po obsegu proizvodnje. To dokazuje naše kakovostno in učinkovito delo ter potrjuje zaupanje lastnikov, Novartisa oziroma globalnega vodstva. S tem pa se tudi potrjuje atraktivnost lendavske lokacije," je povedal direktor pakirnega centra Simon Rečnik. V centru je zdaj redno zaposlenih 290 delavcev, samo letos so na novo zaposlili že 40 ljudi. Večina njihovih delavcev je zdaj redno zaposlenih pri Leku, ob tem pa imajo tudi delavci, ki jih najamejo prek zaposlitvenih agencij, pri njih enake odgovornosti in priložnosti kot redno zaposleni.
Več ...
 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

Stran 1 od 191

NAPOVEDNIK

There are no events at this time

Napovednik

VREMEAKCIJSKA PRODAJA

1 085.80 EUR
215.00 EUR
494.10 EUR

Krona

Home DOMOV
Copyright © 2016. lendava.net. Designed by Shape5.com