Torek, 16 September 2014
Email
Make My Homepage
RSS
Pasica
 • Lendava
 • Najdi.si
 • Google
 • Yahoo
Register

Loginpark.jpg

ANKETA

Menite da se bodo razmere z novo vlado v Sloveniji izboljšale?
 
 • Janezek
  Ponedeljek, 07 Julij 2014
  Učitelj strogo nagovori Janezka: ''Včeraj te ni bilo v šolo, slišal sem, da si šel raje v kino!'' Janezek odločno: ''To je čista kleveta, gospod učitelj! V dokaz vam lahko pokažem karto nogometne tekme!''
 • Na današnji dan
  Ponedeljek, 07 Julij 2014
  NA DANAŠNJI DAN 15. september 1916 - Britanci pošljejo v boj na bojišču na Sommi prve tanke 1917 - predstavniki liberalne in klerikalne stranke na pobudo škofa Jegliča podpišejo ljubljansko izjavo 1932 - ustanovljena japonska marionetna država Mandžukuo 1935 - sprejet Zakon za varstvo... Več ...
Notice
lendava.net
Delavci Nafte Petrochem v stečaju bodo dobili sklepe o odpovedi natisni E-pošta
111 delavcev Nafte Petrochem v stečaju bo dobilo sklepe o odpovedi delovnega razmerja, tako da se bodo lahko prijavili na zavod za zaposlovanje in od jamstvenega sklada dobili neizplačane plače. Koliko delavcev bo stečajni upravitelj zadržal, še ni znano.
Več ...
 
Stečaj Nafte Petrochem ne sme biti zgolj tehnični postopek natisni E-pošta

Občina Lendava ne bo dopustila, da bo stečaj Nafte Petrochem zgolj tehnični postopek, v katerem se bo razprodalo, kar je ostalo vrednega, ampak bo zahtevala odgovorno ravnanje ter reševanje problemov, ki so zaradi stečaja državnega podjetja prizadeli lokalno skupnost. Največji je zagotovo novo povečanje števila brezposelnih v občini, ki že zdaj ima najvišjo stopnjo registrirane brezposelnosti v držav. Na današnji tiskovni konferenci v lendavski Mestni hiši je bilo rečeno, da se je samo v letu, ko je država Nafto Lendava podprla z desetimi milijoni evrov pomoči, število zaposlenih v podjetju zmanjšalo za sto, v zadnjih letih pa je bilo izgubljeno najmanj pesto delovnih mest.

Več ...
 
Pričetek 42. mednarodne likovne kolonije Lendava 2014 – Odlivanje v bron natisni E-pošta

V Lendavi se je zaključila 42. mednarodna likovna kolonija z odlivanjem v bron, ki jo je organizirala Galerija-Muzej Lendava, sodelovalo pa je sedem likovnih ustvarjalcev – kiparjev iz treh držav.
Umetniško ustvarjanje in tehnično zahteven proces odlivanja so potekali štirinajst dni na lendavskem gradu in med vinogradi v Čentibi.

Več ...
 
Objavljen stečaj Nafte Petrochem natisni E-pošta

Murskosoboško okrožno sodišče je objavilo sklep o začetku stečajnega postopka za Nafto Petrochem, ki ga je v petek predlagal sam dolžnik. Vodil ga bo stečajni upravitelj Silvo Zorec, ki je med drugim vodil tudi obsežnejši stečaj za podjetje Viator & Vektor. Ločitveni in izločitveni ter vsi drugi upniki imajo zdaj čas, da do 9. decembra prijavijo svoje terjatve, ta trenutek pa zaposlene najbolj zanima, koliko delavcev od 111 bo stečajni upravitelj potreboval za izvajanje nujno potrebnih opravil.

Več ...
 
Remi Tromejnika in Nafte natisni E-pošta

Odigrana so bila srečanja 3. kroga v tretji slovenski nogometni ligi. Derbi Tromejnika in Nafte brez zadetkov, Rakičan razbil Čardo, Mura doma premagala Črenšovce.

Rezultati:
Tromejnik G-Sukič - Nafta 1903 0 : 0

Več ...
 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

Stran 1 od 124

NAPOVEDNIK

There are no events at this time

YouTube module

PRODAJNE KATEGORIJE

PRODAJNI ARTIKLI

1 085.80 EUR
219.60 EUR
494.10 EUR

MALI OGLASI

Oddaja se 1,5-sobno stanovanje
Oddaja se 1,5-sobno stanovanje
( / NAJEM)
Ponedeljek, 15 September 2014
PRIKOLICO ZA GROZDJE
PRIKOLICO ZA GROZDJE
( / Stroji, orodja in material)
Petek, 15 Avgust 2014
Oddam 2. sobno stanovanje v najem
Oddam 2. sobno stanovanje v najem
( / Nepremičnine)
Nedelja, 10 Avgust 2014
noimage
Prodam dvosobno stanovanje
( / Nepremičnine)
Petek, 01 Avgust 2014
Home DOMOV