Ponedeljek, 06 Julij 2015
Email
Make My Homepage
RSS
Pasica
 • Lendava
 • Najdi.si
 • Google
 • Yahoo
Register

Loginulica.jpg

ANKETA

Menite da se bodo razmere z novo vlado v Sloveniji izboljšale?
 
 • Janezek
  Ponedeljek, 07 Julij 2014
  Joža: »Janez moj, kako si kaj?« »Slabo, zelo slabo, očka sem postal.« »To je vendar lepo. Čestitam. In kako je kaj Marta?« »V redu, še ni izvedela.«
 • Na današnji dan
  Ponedeljek, 22 Junij 2015
  NA DANAŠNJI DAN 6. Julij 1785 - dolar izbran za ime valute v ZDA 1799 - 25.000-glava armada Randžita Singha prične pohod proti Lahoreju 1801 - francosko ladjevje pri Algecirasu premaga britansko 1854 - v Jacksonu (Michigan, ZDA) se prične prva konvencija Republikanske stranke 1863 - v Lyonu... Več ...
Notice
lendava.net
Varis o izplačilu dividende 0,60 evra bruto na delnico natisni E-pošta
Julija bosta dve skupščini,  na katerih bodo delničarji odločali tudi o izplačilu dividend. Vodstvo lendavskega podjetje Varis je po uspešnem lanskem poslovanju in povečanju bilančnega dobička, ki je znašal konec lanskega leta skoraj 1,4 milijona evrov (leto prej 883 tisoč evrov), predlagalo izplačilo dividend v višini 0,60 bruto na delnico ali skupaj 85.068 evrov, preostali bilančni dobiček pa bo ostal nerazporejen.
Več ...
 
Lendavski folklorniki na festivalu v hrvaškem Pirovcu natisni E-pošta

Folklorno društvo Prekmurje Lendava je ta konec tedna nastopilo v hrvaškem obmorskem mestu Pirovac na sedmem Mednarodnem festivalu starih svatbenih običajev z naslovom Oj divojko, diži se sa dvora.
Na festivalu je ob lendavski folklorni skupini sodelovalo še šest folklornih skupin iz Hrvaške, ki so predstavili, kakšni so bili nekoč svatbeni običaji v njihovih krajih.

Več ...
 
Med projekti CSO4Co tudi Občina Lendava natisni E-pošta

Konec tedna se je v Goričanu odvil sklepni dogodek projekta CSO4Co, katerega partner je tudi Občina Lendava.

Na petkovi novinarski konferenci so tako partnerji podpisali sporazum o sodelovanju pri projektu CSO4Co. Med njimi je bil tudi podžupan Stanislav Gjerkeš, ki je poudaril pomen sodelovanja projektnih partnerjev in izkušnje z različnih področij, ki so si jih med seboj izmenjali.
Več ...
 
Okoljsko dovoljenje za CPP v Petišovcih natisni E-pošta
Petrol Geoterm je dobil okoljevarstveno dovoljenje ARSO za postavitev rafinerije ali centralne plinske postaje (CPP) za čiščenja zemeljskega plina v Petišovcih, za katero je družba zaprosila decembra lani in ki je pri okoljevarstvenikih vzbudila skupaj z zavračanjem črpanja plina s postopkom frakturiranja ostro reakcijo. Čeprav je vodstvo družbe Petrol Goterma ves čas poudarjalo, da gre za dve ločeni zadevi, je dovoljenje za postavitev nove plinske rafinerije na mestu, kjer stara CPP še obratuje, tesno povezano z načrtovanim izkoriščanjem plina iz dveh vrtin Pg-10 in Pg-11A.
Več ...
 
Iztok Utroša zmagal v Bakuju natisni E-pošta

Na prvih evropskih igrah v Bakuju si je danes zjutraj prvo zmago priigral slovenski članski prvak v badmintonu Iztok Utroša iz Lendave, ki je premagal Estonca Raula Musta z 21:17 in 21:16. Utroša je v svoji skupini zasedel tretje mesto, kajti predhodno je izgubil dvoboja proti Špancu Abianu in Nemcu Domkeju obakrat z 2:0, ki sta se uvrstila v nadaljnje tekmovanje.

Več ...
 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

Stran 1 od 156

NAPOVEDNIK

There are no events at this time

NAPOVEDNIK

VREME

ZKPLAKCIJSKA PRODAJA

24.00 EUR
1 085.80 EUR
215.00 EUR

MALI OGLASI

noimage
PRODAM ROUTER LINKSYS
( / Računalništvo )
Torek, 28 April 2015
PRODAM LITA PLATIŠČA OZ z letnimi gumami
PRODAM LITA PLATIŠČA OZ z letnimi gumami
( / Avtomobilizem)
Torek, 28 April 2015
Prevozi, selitve, transporti,...
Prevozi, selitve, transporti,...
( / Razno)
Ponedeljek, 23 Februar 2015
renault clio2
renault clio2
( / Avtomobilizem)
Petek, 14 November 2014
Home DOMOV