Nedelja, 29 Maj 2016
Email
Make My Homepage
RSS
Pasica
Register

Loginulica.jpg

Vrtne Hiše

Notice
lendava.net
Dobiček visok, dodana vrednost in plače najnižje natisni E-pošta
Pomursko gospodarstvo je lani ustvarilo dobri dve milijardi evrov prihodkov ali tri odstotke več kot predhodno leto. Skoraj tretjino predstavlja prodaja na tujih trgih, s tem, da je za 11 odstotkov porasla na trgih EU in za šest odstotkov upadla zunaj nje, za odstotek slabša pa je bila doma. Končni poslovni rezultat je bil boljši kot leto prej, saj so pomurske gospodarske družbe ustvarile neto čisti dobiček v višini 53 milijonov evrov (114 odstotkov več kot leto prej). To Pomurje med dvanajstimi regijami v državi uvršča na osmo mesto. S čistim dobičkom v skupnem znesku 80 milijonov evrov je lani poslovalo 1.158 družb ali skoraj dve tretjini vseh.
Več ...
 
Kdo in kako dobro naj zna madžarsko natisni E-pošta
Dom starejših Lendava še vedno brez direktorja
Postopek imenovanja direktorja Doma starejših Lendava (DSO) še vedno ni končan, čeprav je bil prejšnji in zdajšnji v. d. direktorja Franc Špilak na to mesto imenovan na seji sveta zavoda oktobra lani, pozitivno mnenje pa mu je decembra dal tudi lendavski občinski svet. Na Ministrstvu za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti namreč pravijo, da soglasja k imenovanju še niso dali, ker je direktor dolžan opredeliti delovna mesta, za katera je potrebno znanje madžarskega jezika. »Po koncu postopka izdaje soglasja k aktu o sistematizaciji delovnih mest v DSO Lendava bo ministrstvo nadaljevalo postopek imenovanja direktorja zavoda,« so nam še sporočili.
Več ...
 
Lendava v barvi in sliki natisni E-pošta
V prostorih Zveze kulturnih društev Lendava so odprli razstavo likovnih del, ki so nastala na drugi mednarodni likovni koloniji z naslovom Lendava v barvi in sliki.
Organizator likovne kolonije ljubiteljskih slikarjev je bil Zavod Zarum Trnje, ki mu predseduje Marjana Kmet. Ustvarjanje je potekalo v prostorih ZKD Lendava in po mestu. Strokovni vodja je bila Saša Bezjak. Na ogled so dela, ki so jih ustvarili Ludvik Žižek, Dana Štrucelj, Elizabeta Tibaut, Marija Magdič, Jožef Hari, Mladen Palič, Marjana Kmet in Marija Šelih.
Več ...
 
1.MNL & 2. MNL Rezultati natisni E-pošta

Rezultati 19. kroga, 22.05.16
Renkovci : Panonija Gaberje 0:1 (0:0)
Nafta veterani : Hotiza 0:3 (0:0)
Bistrica : Kobilje 2:0 (1:0)
Dobrovnik : Nedelica 1:1 (1:1)

Več ...
 
1.MNL & 2. MNL Rezultati natisni E-pošta

Rezultati 18. kroga, 15.05.16
Nedelica : Bistrica 0:2 (0:0)
Panonija Gaberje : Nafta veterani 3:1 (1:1)
Hotiza : Dobrovnik 2:1 (1:0)
Kobilje : Renkovci 4:2 (1:1)

Več ...
 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

Stran 1 od 188

NAPOVEDNIK

There are no events at this time

Napovednik

VREMEAKCIJSKA PRODAJA

1 085.80 EUR
215.00 EUR
494.10 EUR

Krona

Home DOMOV
Copyright © 2016. lendava.net. Designed by Shape5.com