Četrtek, 05 Maj 2016
Email
Make My Homepage
RSS
Pasica
Register

Logintrojica2.jpg

Vrtne Hiše

Notice
Lendava.net - z Vami od l. 2000
So javni zavodi v Lendavi postali ujetniki interesov? PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Ponedeljek, 22 Februar 2016 08:48

Potem ko je lendavski občinski svet v prvem branju dal zeleno luč k nadaljnji obravnavi odloka o združitvi dveh javnih zavodov v občini – Zavoda za kulturo in promocijo ter knjižnice, je kot soustanoviteljica o tem odločala tudi Madžarska narodna skupnost Občine Lendava in predlog zavrnila. Združitev omenjenih zavodov je posledica neučinkovitega delovanja Zavoda za kulturo in promocijo Lendava, ki po besedah župana Antona Balažka dela z izgubo zadnjih nekaj let. Tudi Knjižnica Lendava nima jasne vizije, meni Balažek, saj pokriva celotno Upravno enoto.

Več ...
 
Budimpešta se zanima za Lendavo PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Ponedeljek, 22 Februar 2016 08:47

Lendavo je obiskal namestnik nadžupana Budimpešte Gábor Bagdy. Po srečanju z madžarskim konzulom, ga je v Mestni hiši sprejel tudi župan Anton Balažek. Obisk pa je bil namenjen izmenjavi izkušenj na različnih področjih. Sicer neformalni obisk namestnika nadžupana Budimpešte je bil priložnost, da mesti oživita stike in izmenjata izkušnje na različnih področjih. "Lendava se zanima za Lendavo," je poudaril Bagdy, ki v ospredje postavlja povezovanje na področju turizma.

Več ...
 
Štirje migranti pobegnili iz šotorišča v Lendavi, dva še vedno iščejo PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Torek, 16 Februar 2016 20:27

V ponedeljek je v Slovenijo prispelo 516 migrantov, od tega jih je 55 prenočilo v šotorišču Integrala v Lendavi, ki so v Lendavi ostali tudi danes čez dan. Vendar pa so zjutraj ugotovili, da so štirje migranti pobegnili iz šotorišča. Suzana Rauš, tiskovna predstavnica Policijske uprave Murska Sobota nam je povedala, da so dva migranta čez dan našli, dva sta pa še vedno pogrešana.

Več ...
 
Dom starejših Lendava eden izmed desetih s certifikatom E-Qalin PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Četrtek, 18 Februar 2016 23:00
V Domu starejših Lendava je včeraj potekala slovesnost ob svečani podelitvi certifikata evropskega sistema kakovosti E-Qalin.
E-Qalin (European quality-improving learning) je vseevropski model upravljanja s kakovostjo v ustanovah socialnega varstva, katerega razvoj je v okviru sklada Leonardo da Vinci podprla Evropska skupnost.

Več ...
 
Borut Bizjak namesto Stoparja tudi v Geoenergu PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Torek, 16 Februar 2016 20:26

V vodstvu Geonerga bo prišlo do sprememb, saj je Slovenski državni holding (SDH) potrdil predlog Nafte Lendava, da novi direktor Nafte Borut Bizjak – ta je na tem mestu zamenjal Dušana Stoparja – postane tudi eden od dveh direktorjev v Geoenergu - solastništvo v Geoenergu si delita Nafta Lendava in Petrol.

Bizjak bo tako Stoparja zamenjal tudi na položaju v Geoenergu. Geoenergo bosta torej skupaj vodila Bizjak in Miha Valentinčič, že sedaj eden od dveh direktorjev družbe Geoenergo, sicer direktor razvoja energetike in okolja v Petrolu.

Več ...
 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

Stran 7 od 186

NAPOVEDNIK

There are no events at this time

Napovednik

VREMEAKCIJSKA PRODAJA

1 085.80 EUR
215.00 EUR
494.10 EUR

Krona

Home
Copyright © 2016. lendava.net. Designed by Shape5.com