Četrtek, 17 April 2014
Email
Make My Homepage
RSS
Pasica
 • Lendava
 • Najdi.si
 • Google
 • Yahoo
Register

Login



gorice.jpg

ANKETA

Menite da se bodo razmere z novo vlado v Sloveniji izboljšale?
 
 • želja
  Ponedeljek, 17 Marec 2014
  Na modni reviji. Žena se obrne k možu in mu reče: "Ko vidim tako lepo oblečene manekenke, si takoj zaželim novo obleko." Mož: "Jaz pa novo ženo!"
 • Na današnji dan
  Torek, 20 Avgust 2013
  NA DANAŠNJI DAN 14. April 1818 - Luka Čeč odkrije notranje dele Postojnske jame 1836 - izid Prešernovega Krsta pri Savici 1865 - John Wilkes Booth ustreli Abrahama Lincolna 1895 - rušilni potres v Ljubljani 1912 - v Atlantskem oceanu Titanik pozno zvečer zadene ob ledeno goro 1915 - turška... Več ...
Notice
Lendava.net - z Vami od l. 2000
Trojni državni naslov za Utrošo in BK Mladost PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Ponedeljek, 03 Februar 2014 18:08

Včeraj in danes je v Medvodah potekalo državno prvenstvo v badmintonu, kjer smo igralke in igralci BK Mladost z rezultati dokazali, da smo najuspešnejši badmintonski klub v državi. Osvojili smo tri prva in eno drugo mesto v petih disciplinah. Ker se odpravljam na pot domov v težkih razmerah, vam prilagam le povezavo na spletno stran kluba, kjer so objavljeni rezultati in moja prva izjava po osvojeni trojni kroni http://mladost.si/dp-lendavcani-v-stirih-finalih-in-s-tremi-naslovi/

 
Nika Koncut, Iztok Utroša in Speedway Team Lendava športniki ŠZ Lendava PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Četrtek, 30 Januar 2014 08:25

Športna zveza je podelila priznanja najboljšim športnikom in športnica za njihove dosežke v letu 2013. Med športniki je v Lendavi zbral največ glasov Iztok Utroša, slovenski članski badmintonski prvak pred Miho Horvatom, prav tako igralcem badmintona, na tretje mesto pa se je uvrstil spidvejist Aleksander Čonda. Med športnicami je postala športnica Lendave Nika Koncut, igralka badmintona, dobitnica bronaste medalje na sredozemskih igrah v Italiji, pred judoistko Natalijo Varga in igralko badmintona Sabino Magyar. Med športnimi kolektivi je osvojil prvo mesto Speedway Team Lendava pred Kegljaškim klubom Nafta in Klubom borilnih veščin Lendava.

Več ...
 
Lendava "pajka" ne potrebuje PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Četrtek, 30 Januar 2014 08:19

V lanskem letu je medobčinsko redarstvo v Lendavi  dobrih tisoč obvestil. V občini ne vidijo potrebe po nakupu pajka za odvoz avtomobilov. Mestna redarstva so pristojna za urejanje cestno prometnih režimov na lokalnem območju. Zadnja sprememba Zakona o občinskem redarstu pa omogoča redarjem tudi preverjanje hitrosti, ter ukrepanje v primeru kršenja javnega reda in miru. Višina denarnih sankcij, ki so v pristojnosti mestnega redarstva je zakonsko določena.

Več ...
 
Priznanje lendavskim športnikom PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Četrtek, 30 Januar 2014 08:24

V športni dvorani Graberje v Varaždinu je bila tradicionalna prireditev ob izboru Naj športnika, na kateri so podelili priznanja za mednarodno športno sodelovanje.

Med nagrajenci je tudi Športna zveza Lendava, ki je v minulem letu med drugim organizirala mednarodno srednješolsko tekmovanje v raznih disciplinah.
Več ...
 
Mitja Novinič pred vrati Olimpije PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Ponedeljek, 27 Januar 2014 08:31

Nekdanji nogometaš italijanskega Milana, se je po igranju v nižjih italijanskih ligah vrnil v Slovenijo. Trenutno trenira z ljubljansko Olimpijo, ki bi lahko bila njegova naslednja destinacija v karieri. Novinič je bil nazadnje kot nogometaš Milana posojen nižjeligašu Ternani, kot kaže pa se bo podobno kot Sandro Bloudek, tudi on vrnil v Slovenijo.

Več ...
 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

Stran 7 od 107

NAPOVEDNIK

Novinarska - NAfta Petrochem

PRODAJNE KATEGORIJE

PRODAJNI ARTIKLI

4 390.00 EUR
450.00 EUR
1 099.00 EUR

MALI OGLASI

ŠKARJE BATERIJSKE-ELEKTRIČNE
ŠKARJE BATERIJSKE-ELEKTRIČNE
( / Stroji, orodja in material)
Petek, 28 Marec 2014
noimage
2-sobno v Tomsicevi
( / Nepremičnine)
Sreda, 05 Marec 2014
noimage
Zastava 850
( / Avtomobilizem)
Petek, 31 Januar 2014
Home