Nedelja, 25 September 2016
Email
Make My Homepage
RSS
Pasica
Register

Logintrojica2.jpg

Vrtne Hiše

Notice
Lendava.net - z Vami od l. 2000
Nafta tone v vse večjo izgubo PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Torek, 12 Julij 2016 07:41

Obveznosti naj bi poplačali s petišovskim plinom, ki ga še vedno ni.
Čeprav je Borut Bizjak na čelu Nafte Lendava že dobrega pol leta, je v družbi, ki ima pod svojim krovom tri družbe, Eko Nafta, Nafta varovanje in požarna varnost ter Geoenergo, še vse po starem. Torej se ne dogaja nič. Novi so le objavljeni podatki o lanskem poslovanju teh treh družb, ki pa so porazni.

Več ...
 
Dva zlata maturanta v Lendavi PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Torek, 12 Julij 2016 07:40

Zjutraj so bili objavljeni tudi rezultati letošnje splošne mature. V Pomurju se na treh gimnazijah lahko pohvalijo s sedmimi zlatimi maturanti, z uspehom pa so sicer zadovoljni na vseh šolah, kjer so opravljali splošno maturo.
Na Dvojezični srednji šoli Lendava se lahko pohvalijo z dvema zlatima maturantoma in sicer sta to Grega Ferenc s 33 točkami in Rebeka Bernard, maturo pa je uspešno opravilo 25 od 26 maturantov.

Več ...
 
Tekmovalci LK Lendava so minulo soboto v Ljutomeru osvojili zlato in srebrno medaljo. PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Sreda, 06 Julij 2016 07:30

Minulo soboto je v Ljutomeru potekala lokostrelska tekma z imenom WA70/50 krog (po domače FITA), ki je štela tudi za slovenski tarčni pokal. To je bil peti, zadnji krog slovenskega tarčnega pokala.
Tekmovalo je 68 tekmovalcev in tekmovalk 16 klubov iz Slovenije in Hrvaške, sodelovali pa so tudi 3 tekmovalci in 1 tekmovalka LK Lendava, ki so na koncu osvojili eno zlato in eno srebrno medaljo.

Več ...
 
Lek v Lendavi gradi PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Četrtek, 07 Julij 2016 07:18
Pred dobrim letom so se pri Leku, članu skupine Sandoz, odločili za posodobitev procesa proizvodnje farmacevtske učinkovine kalijev klavulanat v Lendavi, zaradi česar zdaj poteka gradnja dveh prizidkov. Dosedanji objekt je skupaj s tehnološko opremo star že več kot 25 let, z naložbo v nove prostore ter opremo pa bodo dosegli dvig tehnološke ravni procesa, tako glede kakovosti proizvoda kot tudi varovanja okolja in zaposlenih. »Investicija pomeni, da bomo zdajšnjo proizvodnjo z ene lokacije preselil na drugo, s tem da bo postopek v novih prostorih potekal z veliko boljšo tehnološko opremo,« je povedala Gizela Štampar, direktorica Proizvodnje antiinfektivov Lendava.
Več ...
 
Elektromaterial gradi skladišče PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Sreda, 06 Julij 2016 07:29

Za naložbo pravi trenutek, saj so dobili bančno posojilo po ugodnih pogojih financiranja Lendavsko podjetje Elektromaterial gradi ob proizvodnem objektu novo skladišče. Vrednost celotne naložbe, ki bo dokončana  predvidoma avgusta, je okoli 600 tisoč evrov, z njo pa bodo dobili približno tri tisoč kvadratnih metrov dodatnih uporabnih površin.
Gradnjo je narekovala širitev proizvodnega programa predvsem z izdelovanjem svetil, kar so začeli pred približno petimi leti, ti izdelki pa terjajo več skladiščnih prostorov.

Več ...
 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

Stran 7 od 198

NAPOVEDNIK

There are no events at this time

Napovednik

VREMEAKCIJSKA PRODAJA

1 085.80 EUR
215.00 EUR

Krona

Home
Copyright © 2016. lendava.net. Designed by Shape5.com