Četrtek, 28 Maj 2015
Email
Make My Homepage
RSS
Pasica
 • Lendava
 • Najdi.si
 • Google
 • Yahoo
Register

Loginulica.jpg

ANKETA

Menite da se bodo razmere z novo vlado v Sloveniji izboljšale?
 
 • Janezek
  Nedelja, 13 Julij 2014
  Oče vpraša Janezka: »Kaj bi rad bil, ko odrasteš?« Janezek: »Čistilec bazenov.« »Kako pa to? Res ne bil kaj drugega?« Janezek: »Bil bi tudi vodoinstalater, dostavljač pic, vrtnar ali pa Božiček.« Oče se zamisli, nato pa gre k ženi: »Poslušaj, izgleda da je Janezek našel najine... Več ...
 • Na današnji dan
  Nedelja, 13 Julij 2014
  NA DANAŠNJI DAN 25. maj 1883 - odprt Brooklynski most 1887 - med požarom v pariški operi Comique umre okoli 200 ljudi 1895 - ustanovljena prva republika na Tajvanu 1914 - spodnji dom britanskega parlamenta izglasuje zakon, ki Irski dodeli večjo avtonomijo 1918 - nemške podmornice vplujejo v... Več ...
Notice
Lendava.net - z Vami od l. 2000
Posavca Čonda in Kovačič za ST Lendava do stopničk PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Ponedeljek, 06 April 2015 10:48
Deževno vreme in razmočen ljubljanski oval je dal prva letošnja odgovore o razmerju moči mednarodnega pokalnega prvenstva parov. Zmago je v skrajšani dirki, odvozili so le štirinajst od enaindvajsetih voženj, osvojil favoriziran par AMK ZP Pardubic v postavi Tomaš Suchanek, Hynek Štichauer, drugo mesto sta osvojila voznika ST Lendava Aleksander Čonda in Žiga Kovačič, tretja stopnička pa je po dodatni vožnji pripadla AK Marketa Praga v postavi Ondrej Smetana, Michal Škurla. Par AMD Krško v postavi Denis Štojs, Paco M. Castagna kljub drugačnim kalkulacijam in tihim željam vodilnih mož AMD Krško ni prinesel pričakovanega rezultata, saj sta osvojila skromno peto mesto.
Več ...
 
Hidravlično iztiskanje plina in stiskanje okolja v glavi Slovenije PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Ponedeljek, 06 April 2015 10:46
Sredi marca je organizacija Združenih narodov, zadolžena za pogajanja o ukrepih proti podnebnim spremembam (UNFCCC), podprla pozive nevladnih organizacij in okoljevarstvenikov k deinvestiranju iz vseh podjetij, ki se ukvarjajo s proizvodnjo fosilnih goriv: premoga, nafte ali zemeljskega plina. »Doba, ko je veljalo, kuri, kar hočeš, kadar hočeš, se ne more nadaljevati,« so razložili svojo odločitev. Pozivu k umiku investicij iz fosilne industrije in k podpori virov obnovljive energije se je pridružil šef ZN, Ban Ki Moon.
Več ...
 
Objavljena dražba - Nafta Petrochem PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Četrtek, 26 Marec 2015 09:07

Včeraj je objavljena napoved javne dražbe v stečajnem postopku Nafte Petrochema za poslovno stavbo skupine Nafta Lendava z opremo in pripadajočim zemljiščem na Mlinski ulici v Lendavi ter za celotni poslovni delež v družbi Industrijska čistilna naprava.

Več ...
 
Skupščina Nafte 1903 – Predsednik kluba ponudil odstop PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Ponedeljek, 30 Marec 2015 07:32

V četrtek 26. marca,  se je v prostorih nogometnega društva Lendava 1903, odvila redna skupščina kluba. Po dobrih dveh urah in pol ter po razburljivih debatah čez celotno skupščino, so slednjo le uspeli pripeljati do konca.
V začetku je bilo najprej izvoljeno delovno predsedstvo in šele takrat so s skupščino, ki je že praktično pred začetkom postala sočna, le začeli.

Več ...
 
Varis z novima izdelkoma PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Sreda, 25 Marec 2015 08:22

V lendavski družbi Varis oziroma njeni hčerinski družbi Varis Ttop so predstavili dva nova izdelka; radiator MEMORY in neprekinjeno stezo za kolesarje Pump track. Izdelka sta plod lastnega razvoja. Za radiator so prejeli tudi prestižno oblikovalsko nagrado »Red Dot zmagovalec 2015«, ki je ena najprestižnejših oblikovalskih nagrad na svetu. Tokrat se je zanjo v treh kategorijah potegovalo 1928 izdelkov iz 56 držav.

Več ...
 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

Stran 7 od 153

HITRA MALICA - Ribiški dom okrepčevalnica

NAPOVEDNIK

VREMEAKCIJSKA PRODAJA

24.00 EUR
1 085.80 EUR
215.00 EUR

MALI OGLASI

noimage
PRODAM ROUTER LINKSYS
( / Računalništvo )
Torek, 28 April 2015
PRODAM LITA PLATIŠČA OZ z letnimi gumami
PRODAM LITA PLATIŠČA OZ z letnimi gumami
( / Avtomobilizem)
Torek, 28 April 2015
Prevozi, selitve, transporti,...
Prevozi, selitve, transporti,...
( / Razno)
Ponedeljek, 23 Februar 2015
renault clio2
renault clio2
( / Avtomobilizem)
Petek, 14 November 2014
Home