Sobota, 02 Julij 2016
Email
Make My Homepage
RSS
Pasica
Register

Logintrojica2.jpg

Vrtne Hiše

Notice
Lendava.net - z Vami od l. 2000
Po plazu na dvorišče padla skala PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Ponedeljek, 27 Junij 2016 07:31

Danes, na praznično nedeljo, ko so mnogi Lendavčani še spokojno spali, številni pa so se odpravili v mestno središče, se je ob 8.50 na parkirišču pred znamenito restavracijo Trije izviri na Kranjčevi ulici, tik pod Lendavskimi Goricami, zgodila prava mala katastrofa, ki bi gotovo lahko bila še bistveno hujša. S pobočja je namreč padla približno štiri tone težka lapornata skala, ki se je razbila na tri kose, njen dvotonski kos pa je pristal prav na parkirišču restavracije, kjer k sreči ni bilo ne ljudi in ne avtomobilov.

Več ...
 
Pakirni center Lendava izpolnil pričakovanja PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Sreda, 22 Junij 2016 07:29

Letos že 40 novih zaposlitev

Z novim najsodobnejšim pakirnim centrom za zdravila in postavitvijo skladišča na lokaciji farmacevtske družbe Lek v Lendavi, članice skupine Sandoz, ki so ga uradno odprli septembra lani, je Pakirni center Lendava postal eden od dveh strateških pakirnih centrov Sandoza. »Rast sledi temu, kar smo pričakovali in napovedali ob odprtju, tako glede zmogljivosti, torej tako po številu delujočih pakirnih in polnilnih linij, kakor tudi po številu zaposlenih in po obsegu proizvodnje. To dokazuje naše kakovostno in učinkovito delo ter potrjuje zaupanje lastnikov, Novartisa oziroma globalnega vodstva.
Več ...
 
Vinogradništvo in kulinarika v stolpu PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Četrtek, 16 Junij 2016 07:25

V kupoli razgledega stolpa Vinarium Lendava v Lendavskih goricah so včeraj odprli razstavo pomurske lončene posode z naslovom Vinogradništvo in kulinarika. Razstava, ki so jo pripravili v Galeriji-Muzeju Lendava, bo na ogled do 14. avgusta. Ob tem so v stolpu še odkrili simbolno obeležje domicila Evropskega reda vitezov vina, ki so jim ga podelili ob odprtju razglednega stolpa.
Obiskovalce so nagovorili direktorica Galerije-Muzeja Lendava Beata Lazar, podžupan občine Lendava Stanislav Gjerkeš ter vitez vina in prvi legart Legature za Pomurja Ignac Rajh. V kulturnem programu je nastopil cimbalist Andi Sobočan.

Več ...
 
Z avtomobilom divjal po dvorišču policijske postaje Lendava PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Torek, 21 Junij 2016 07:13

Policijska postaja Lendava je bila tarča napada - 29-letni moški je z avtomobilom zapeljal na dvorišče, trčil v dve policijski vozili in udaril policista.
Osumljenec je včeraj okoli 19.30 najprej trčil v polzapornico, nato pa s pospešeno hitrostjo divjal po dvorišču policijske postaje. Dežurni policist, ki je dogajanje na parkirišču videl, je moškega pozval, naj izstopi iz vozila, kar je moški tudi storil in policista udaril v glavo.

Več ...
 
Tudi lendavski župan podeljeval petice PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Četrtek, 16 Junij 2016 07:25

V Mesti hiši so se zbrali najbolj uspešni učenci občine Lendava v vseh devetih letih osnovnošolskega izobraževanja in odlični učenci v času izobraževanja na Glasbeni šoli Lendava.
Učence, njihove razrednike in ravnatelje šol sta sprejela župan mag. Anton Balažek in podžupan Stanislav Gjerkeš. Sprejema sta se udeležila tudi dobitnika nagrade Pomurske izobraževalne fundacije za najboljše magistrsko delo Atilla Pisnjak in Vito Šimonka.
Uvod v druženje je bil glasbeno obarvan. Vivaldijevo Pomlad je pričaral kvartet flavt Glasbene šole Lendava.  Župan je najbolj uspešnim učencem čestital za uspehe in trud, ki ga vlagajo ter jih spomnil, kako pomembno  je ohranjati stike in vezi z domačim okoljem tudi takrat, ko te želja po znanju odpelje drugam.

Več ...
 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

Stran 1 od 191

NAPOVEDNIK

There are no events at this time

Napovednik

VREMEAKCIJSKA PRODAJA

1 085.80 EUR
215.00 EUR
494.10 EUR

Krona

Home
Copyright © 2016. lendava.net. Designed by Shape5.com