Ponedeljek, 26 Januar 2015
Email
Make My Homepage
RSS
Pasica
 • Lendava
 • Najdi.si
 • Google
 • Yahoo
Register

Loginulica.jpg

ANKETA

Menite da se bodo razmere z novo vlado v Sloveniji izboljšale?
 
 • Janezek
  Nedelja, 13 Julij 2014
  - Janezek, kateri mesec ima osemindvajset dni? - Vsak, gospod učitelj, nekateri pa jih imajo tudi več!
 • Na današnji dan
  Ponedeljek, 07 Julij 2014
  NA DANAŠNJI DAN 26. januar 1905 - v Pretorii najden največji diamant na svetu (3106 karatov) 1907 - Franc Jožef I. potrdi novi zakon o državnozborskih volitvah 1934 - Nemčija in Poljska skleneta prijateljski mednarodno pogodbo o nenapadanju 1941 - začetek britanske ofenzive v Somaliji 1942 -... Več ...
Notice
Lendava.net - z Vami od l. 2000
Petišovska plinska postaja »pritegnila« samo eno mnenje PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Ponedeljek, 26 Januar 2015 08:17

Upravna enota Lendava bo danes vrnila na ARSO vso dokumentacijo v zvezi z razgrnitvijo vloge za pridobitev okoljevarstvenega dovoljenja za obratovanje centralne plinske naprave oziroma rafinerije za predelavo zemeljskega plina v Petišovcih. Upravna enota je namreč pri tem bila zaprošena, da na svojem sedežu omogoči vpogled v vlogo in zainteresiranim omogoči vpis pripomb in mnenj v knjigo pripomb. Rok za to je potekel 21. januarja, s tem da je do 26. januarja mogoče vložiti neposredno na ARSO zahtevo za vključitev v postopek kot stranko v postopku, za kar pa je treba imeti javni interes.

Več ...
 
podelili priznanja ob dnevu madžarske kulture PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Ponedeljek, 26 Januar 2015 08:17

Na slovesnosti v lendavski gledališki in koncertni dvorani je kot slavnostni govornik nastopil predsednik madžarskega parlamenta Laszlo Köver.

Najvišja priznanja s področja narodnostne kulture so prejeli likovni umetnik Sebastijan Časar, recitator Peter Pal in gledališčnik Aleš Sabo.
Več ...
 
Objavljen razpis za vpis v srednješolske programe PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Ponedeljek, 26 Januar 2015 08:15

V Pomurju bo za 987 devetošolcev na voljo 1222 prostih vpisnih mest, je razvidno iz gradiva, ki ga je Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport danes objavilo pod naslovom Razpis za vpis v srednješolske programe za šolsko leto 2015/2016. Vsi zainteresirani ga lahko najdejo na spletni strani ministrstva, za razliko od lanskega razpisa pa za pomurske srednje šole letos ni večjih sprememb in presenečenj. Šole so sicer posredovale 50 predlogov za razmestitev novih izobraževalnih programov, vendar se je ministrstvo odločalo glede na dosedanje trende vpisa, mreže šol, kadrovske in prostorske opremljenosti, upoštevali pa so tudi mnenja nekaterih ključnih resorjev in zbornic ter potrebe na trgu dela.

Več ...
 
Likovna dela Cvetke Hojnik v Budimpešti PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Ponedeljek, 26 Januar 2015 08:16

V Galeriji Varnegyed v Budimpešti (Prvo okrožje) so odprli razstavo likovnih del Cvetke Hojnik iz Lendave. Razstavljena dela in avtorico je predstavila umetnostna zgodovinarka Tanja Šimonka, obiskovalce pa je nagovorila ter razstavo odprla veleposlanica Republike Slovenije na Madžarskem Ksenija Škrilec. Cvetka Hojnik se, kot je ob odprtju povedala Tanja Šimonka, tokrat predstavlja z izborom del, ki so nastala v zadnjih petih letih in ki v veliki meri odstopajo od njenih začetnih del, s katerimi se je pozicionirala v svetu likovne umetnosti.

Več ...
 
Z nožem nad policista PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Četrtek, 22 Januar 2015 08:20

Minuli petek je bila Policijska uprava Murska Sobota (PUMS) obveščena, da je v stari zgradbi nekdanje uprave enega od podjetij v Lendavi mladina, ki razgraja. Dvajsetletnik je med intervencijo z nožem po oblačilih porezal policista v civilu. Napadalca čaka kazenska ovadba.
Kmalu po prijavi so policisti odšli na kraj ter začeli z ogledom in zbiranjem obvestil zaradi suma storitve kaznivega dejanja kršitve nedotakljivosti stanovanja.

Več ...
 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

Stran 1 od 139

VREMEPRODAJNE KATEGORIJE

AKCIJSKA PRODAJA

1 085.80 EUR
215.00 EUR
494.10 EUR

MALI OGLASI

renault clio2
renault clio2
( / Avtomobilizem)
Petek, 14 November 2014
noimage
iscem nujno stanovanje ali hiso v najem
( / NAJEM)
Ponedeljek, 27 Oktober 2014
noimage
oddam
( / Nepremičnine)
Četrtek, 23 Oktober 2014
noimage
Trosobno stanovanje v Murski Soboti
( / Nepremičnine)
Petek, 03 Oktober 2014
Home