Sreda, 30 Julij 2014
Email
Make My Homepage
RSS
Pasica
 • Lendava
 • Najdi.si
 • Google
 • Yahoo
Register

LoginLipa.jpg

ANKETA

Menite da se bodo razmere z novo vlado v Sloveniji izboljšale?
 
 • Mujo
  Ponedeljek, 07 Julij 2014
  Pride Mujo direkt z gradbišča k zdravniku: ''Gospod doktor, čist sem zaprt, cel teden že ne morem srat, nič ne gre iz mene...'' Doktor ga pregleda, pol mu pa reče: ''Daj Mujo hlače dol in se prepogni čez mizo.'' Mujo to naredi, doktor pa vzame en velik kol in ga z vso močjo užge po... Več ...
 • Na današnji dan
  Nedelja, 13 Julij 2014
  NA DANAŠNJI DAN 28. julij 1794 - Robespierre obglavljen na giljotini 1821 - Peru postane neodvisna država 1858 - britanski kolonialni uradnik v Indiji William Herschel pri potrditvi pogodbe prvič za identifikacijo uporabi prstni odtis 1876 - v Zagrebu ustanovljena Jugoslovanska akademija... Več ...
Notice
The News
Odlagališče Dolga vas bo dobilo tudi formalnega upravljavca PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Petek, 25 Julij 2014 16:15

Kot kaže, se bo v kratkem rešil status odlagališča v Dolgi vasi, za katerega je Agencija RS za okolje leta 2012 izdala odločbo o prenehanju obratovanja, v tem času pa solastnice – občine na območju Upravne enote Lendava, in takratni upravljavec odlagališča – Regijski center za ravnanje z odpadki, Cero Puconci, nista uredila formalnega statusa. Postopki, s katerimi bodo solastnice omogočile Ceropu dokončno zaprtje in kasnejše upravljanje odlagališča, so sedaj v sklepni fazi.

Več ...
 
Vodstvo Nafte Lendava zdaj prodaja vse PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Sreda, 23 Julij 2014 07:28

V zraku je nova stavka zaposlenih v Nafti Petrochem, saj niso prejeli preostalega dela majske plače, toda Dušan Stopar, generalni direktor Nafte Lendava, Robert Serec, direktor Nafte Petrochem in Gabrijela Drvarič, predsednica nadzornega sveta družbe, na današnji tiskovni konferenci niso govorili najprej o likvidnostnih težavah in zagotavljanju sredstev za poplačilo delavcev, ampak o novi strategiji prestrukturiranja. Ta pa v bistvu pomeni prodajo vseh hčerinskih družb Nafte Lendava, torej Nafte Petrochem, Nafte varovanje in požarna varnost ter družbe Industrijska čistilna naprava Petišovci, ki je bila šele ustanovljena oziroma še ni vpisana v sodni register.

Več ...
 
Nafta Lendava zbira ponudbe za nakup Nafte Petrochem in Nafte Varovanje PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Torek, 22 Julij 2014 19:38
V Lendavi bodo ponudbe sprejemali do 5. septembra do 12. ure
Nafta Lendava je začela zbirati zavezujoče ponudbe za nakup hčerinskih podjetij Nafta Petrochem in Nafta Varovanje. Morebitni kupec Petrochema bo sicer moral najprej dokapitalizirati družbo s 3,351 milijona evrov kapitala. V Lendavi bodo ponudbe za obe družbi sprejemali do 5. septembra do 12. ure, ponudbe pa bodo nekaj dni kasneje odpirali javno.
Več ...
 
Občina Lendava še vedno v dobri kondiciji PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Torek, 22 Julij 2014 07:16

Prihodki proračuna Občine Lendava so bili v prvem polletju realizirani v višini 3,8 milijona evrov, kar predstavlja le 23 načrtovanih prihodkov za tekoče leto. Načrtovanega plana niso dosegli tudi zato, ker za investicije niso prejeli prihodkov iz državnega proračuna in proračuna Evropske unije. Večina načrtovanih investicij je v začetni fazi, zato odhodki predstavljajo le 21 odstotkov, kar je za 30 odstotkov manj od načrtovanega. Večjo realizacijo predvidenih investicij pričakujejo v drugi polovici leta.

Več ...
 
Trije zlati maturantje PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Torek, 22 Julij 2014 07:15

Potem ko so prejšnji teden postali znani rezultati poklicne mature in zaključnega izpita, so danes svoje rezultate izvedeli tudi dijaki, ki so opravljali splošno maturo. Na Dvojezični srednji šoli Lendava so kar trije postali zlati maturantje.

Splošno maturo je na DSŠ Lendava opravljalo 20 dijakov; uspeh je 85-odstoten, kar pomeni, da trije dijaki mature niso opravili. Trije dijaki so postali zlati maturanti,

Več ...
 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

Stran 1 od 61

MALI OGLASI

Stanovanje 3-sobno
Stanovanje 3-sobno
( / NAJEM)
Torek, 17 Junij 2014
STANOVANJSKA HIŠA – PRODAMO
STANOVANJSKA HIŠA – PRODAMO
( / Nepremičnine)
Petek, 16 Maj 2014
noimage
najem
( / NAJEM)
Sreda, 07 Maj 2014
noimage
Ugodno prodam večje stanovanje
( / Nepremičnine)
Torek, 22 April 2014
Home Zadnje Novice