Sobota, 06 Februar 2016
Email
Make My Homepage
RSS
Pasica
Register

LoginLipa.jpg

Vrtne Hiše

Notice
The News
Laj v skupino nepovezanih poslancev PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Ponedeljek, 01 Februar 2016 21:22

Franc Laj pojasnjuje, da bo v poslanski skupini nepovezanih poslancev lažje deloval v skladu s svojimi prepričanji, kot pa v vrstah SMC.
Po izstopu iz SMC, kjer ne čuti več pripadnosti njenemu delovanju Ne bi, se je pomurski poslanec pridružil skupini nepovezanih poslancev in tako ostaja v državnem zboru. Kot je pojasnil včeraj, v stranki ni mogel več delovati pošteno, strokovno in po svojih močeh za dobrobit tako svojega kraja kot vseh državljanov, poroča STA.

Več ...
 
O razvoju krajevnih skupnosti v Občini Lendava PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Četrtek, 28 Januar 2016 07:38

Financiranje krajevnih skupnosti v Občini Lendava in njihov razvoj bo v novem proračunskem obdobju potekal v skladu s konceptom, s katerim se vzpostavlja pregleden sistem, uvajajo pa se nekatere novosti v upravljanju. Koncept predvideva tudi prednostne naložbe v krajevnih skupnostih.

V Občini Lendava je 17 krajevnih skupnosti (KS), za katere je v konceptu razvoja po predlogu župana Antona Balažka jasno opredeljeno, da morajo biti principi in pogoji delovanja za vse skupnosti enaki, vse KS pa se morajo enako odgovorno nanje tudi odzivati.
Več ...
 
Franc Laj izstopil iz SMC, a ostaja njihov poslanec PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Torek, 26 Januar 2016 14:23

Poslanec Franc Laj je zapustil SMC, ker ni čutil pripadnosti tej stranki v njenem delovanju. Zaenkrat ostaja v poslanski skupini SMC. Vodja poslanske skupine SMC v tem, da poslanec ni član stranke, pač pa le poslanske skupine, ne vidi ovir.
Poslanec največje vladne stranke Franc Laj je danes potrdil, da je v ponedeljek izstopil iz SMC, saj ni čutil pripadnosti tej stranki v njenem delovanju. Več o razlogih izstopa Laj ni želel pojasniti. Zaenkrat ostaja v poslanski skupini SMC, kljub temu, da o tem po njegovih besedah obstajajo razmišljanja.

Več ...
 
Prodaja metanola - podaljšan rok PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Torek, 26 Januar 2016 08:16

Kupcu smo odobrili dodatni rok za plačilo kupnine za tovarno metanola, je povedal stečajni upravitelj Nafte Petrochema Silvo Zorec. Vendar pa je ta dodatni rok povezan z nekimi dodatnimi pogoji.

O tem, za kakšne dodatne pogoje gre, stečajni upravitelj ta trenutek še ne more govoriti, jih bo pa kupec, in sicer družba US Methanol Corporation, moral izpolniti do konca tega tedna.
Več ...
 
Kupec Petrochemove tovarne metanola kupnine ne plača PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Torek, 26 Januar 2016 08:15
Čeprav se je v petek iztekel podaljšani rok za plačilo kupnine za tovarno metanola Nafte Petrochem, ki jo je na dražbi za 5,6 milijona evrov kupila kalifornijska družba US Methanol Corporation, denarja še vedno ni. Stečajni upravitelj je povedal, da zamuda še ne pomeni prekinitve pogodbe, vendar pa na njeno izpolnitev ne more čakati dolgo.
Direktor družbe US Methanol Corporation Brad G. Gunn je predlagal enomesečno podaljšanje roka za plačilo, če bi bilo pogodbeno razmerje prekinjeno, bi varščina, 283.000 evrov, pristala v stečajni masi. Na plačilo najbolj čakajo nekdanji delavci, ki v stečajnem postopku pričakujejo nekaj manj kot dva milijona evrov.
Več ...
 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

Stran 1 od 102
Home Zadnje Novice
Copyright © 2016. lendava.net. Designed by Shape5.com