Sobota, 10 Oktober 2015
Email
Make My Homepage
RSS
Pasica
Register

Logingorice.jpg

Vrtne Hiše

Notice
The News
Realizacija proračuna v skladu z načrtovanim PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Ponedeljek, 05 Oktober 2015 07:16
Realizacija proračuna Občina Lendava za prvo polletje je v skladu z načrtovanim, zaznavajo pa le manjša odstopanja, so izpostavili na včerajšnji seji občinskega sveta Občine Lendava. Realiziranih je bilo 38 odstotkov prihodkov ali 4,47 milijona evrov ter tretjina načrtovanih odhodkov ali 4,6 milijona evrov.
Več ...
 
Lendavsko tovarno metanola kupili Američani PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Petek, 02 Oktober 2015 07:03

Na sredini dražbi je kalifornijska družba United States Methanol Corporation za 5.6 milijona evrov kupila delež Nafte Petrochem v stečaju v družbah Metanol, Rezervoarji in Industrijske storitve. Dražba je potekala z zniževanjem cene.
Poleg omenjene družbe je na dražbi sodelovala še nemška družba GIM Export Group iz Götingena. Izklicne cene 5,655 milijona evrov ni potrdila nobena družba. Stečajni upravitelj Silvo Zorec je tako dražbo nadaljeval z znižanjem cene za 50.000 evrov na 5,6 milijona evrov. Nanjo pa je takoj pristal direktor kalifornijske družbe Brad G. Gunn.

Več ...
 
Dražba premoženja Nafte Petrochema - kupcev ni bilo PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Torek, 29 September 2015 07:31

Na včerajšnjo dražbo premoženja Nafte Petrochema v stečaju ni prišel noben dražitelj, čeprav se je v času razpisa oglasilo kar nekaj interesentov. Stečajni upravitelj Silvo Zorec je povedal, da jih je bilo manj kot deset interesentov za proizvodnjo formalina, smol in lepil, več je zanimala tovarna metanola, za katero bo dražba potekala v sredo, nihče pa se ni zanimal za prodajano poslovno stavbo v mestu Lendava ter za čistilno napravo. Zato bodo v kratkem pripravili nov razpis za dražbo in kot lahko pričakujemo s spremenjeno, nižjo izhodiščno ceno.

Več ...
 
Skupščina odločila: RRA Mura v stečaj PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Torek, 29 September 2015 07:31
Na včerajšnji skupščini Regionalne razvojne agencije Mura družbeniki niso podprli sklepa o dokapitalizaciji družbe, ki bi znašala 704 tisoč evrov. Potrdili so tudi sklep, da prokurist družbe Benjamin Vrankar v treh dneh pri pristojnem sodišču vloži predlog za stečaj družbe.
Kot smo že poročali, je pred kratkim pomursko javnost šokirala novica, da se je RRA Mura znašla v dolgovih, ki znašajo 800 tisoč evrov. Posledično je bil kot prokurist družbe razrešen nekdanji direktor Danilo Krapec, z direktorskega mesta pa je prejšnji teden odstopil tudi njegov naslednik Franc Gönc.
Več ...
 
Stopar : Nafto Lendava čaka še precej nalog PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Nedelja, 27 September 2015 19:37

Za Nafto Lendava je bilo 2014 eno najtežjih let v zgodovini prestrukturiranja, precej nalog pa skupino čaka tudi letos in v 2016, je za STA dejal generalni direktor Nafte Lendava Dušan Stopar. Med drugim je povedal, da se usmerjajo zlasti v plin, kdaj, kako hitro in koliko plina bodo načrpali na poljih, pa da je odvisno od več okoliščin

Več ...
 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

Stran 1 od 93
Home Zadnje Novice
Copyright © 2015. lendava.net. Designed by Shape5.com