Petek, 29 Maj 2015
Email
Make My Homepage
RSS
Pasica
 • Lendava
 • Najdi.si
 • Google
 • Yahoo
Register

Logingorice.jpg

ANKETA

Menite da se bodo razmere z novo vlado v Sloveniji izboljšale?
 
 • Janezek
  Nedelja, 13 Julij 2014
  Oče vpraša Janezka: »Kaj bi rad bil, ko odrasteš?« Janezek: »Čistilec bazenov.« »Kako pa to? Res ne bil kaj drugega?« Janezek: »Bil bi tudi vodoinstalater, dostavljač pic, vrtnar ali pa Božiček.« Oče se zamisli, nato pa gre k ženi: »Poslušaj, izgleda da je Janezek našel najine... Več ...
 • Na današnji dan
  Nedelja, 13 Julij 2014
  NA DANAŠNJI DAN 25. maj 1883 - odprt Brooklynski most 1887 - med požarom v pariški operi Comique umre okoli 200 ljudi 1895 - ustanovljena prva republika na Tajvanu 1914 - spodnji dom britanskega parlamenta izglasuje zakon, ki Irski dodeli večjo avtonomijo 1918 - nemške podmornice vplujejo v... Več ...
Notice
The News
Kmetijsko gospodarstvo Lendava PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Petek, 29 Maj 2015 07:02

Težke razmere za pridelavo in cene niso omajale podjetja
Kmetijsko gospodarstvo (KG) Lendava je eno izmed najbolj stabilnih pomurskih podjetij. Osnovna dejavnost podjetja je poljedelstvo. Na 2425 hektarjih prevladujejo tri nosilne kulture – pšenica, koruza in oljna ogrščica. Podjetje je v zadnjih letih ustvarjalo okrog milijon evrov dobička na leto. Ob tem pa kaže poudariti, da podjetje vzdržuje celoten proizvodni ciklus z lastnimi sredstvi. Kreditov praktično nima.

Zadnjič posodobljeno Petek, 29 Maj 2015 07:03
Več ...
 
Kot: Hojsovega pomočnika ženska zabodla z vilami v zadnjico PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Ponedeljek, 25 Maj 2015 07:39

Hojsovega pomočnika so prejšnji teden, ko je v vasi Kot pri Lendavi rubil neki ženski, zabodli z vilami v zadnjico. To je naredila ženska, ki ji je rubil na domu njeno premoženje. Šlo je za javno dražbo na katero so prišli Hojsovi v času, ko je dolžnica nekaj delala zunaj. Bili so štirje njegovi pomočniki, ki so hoteli odnesti njen tv sprejemnik.

Več ...
 
Pomursko gospodarstvo lani z dobičkom PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Ponedeljek, 18 Maj 2015 07:35

Ajpes je objavil Informacijo o poslovanju gospodarskih družb v letu 2014, po kateri se je pomursko gospodarstvo prepričljivo odlepilo od dna. To je bilo tudi pričakovano na osnovi že znanih podatkov o ustvarjenem izvozu. Neto čisti dobiček je znašal 20,9 milijona evrov, kar je dobro v primerjavi z letom prej, ko je pomursko gospodarstvo poslovno leto končalo s čisto izgubo v višini 9,4 milijona evrov.

Več ...
 
Mestni avtobus v Lendavi predvidoma avgusta PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Ponedeljek, 18 Maj 2015 07:35

V Občini Lendava bo predvidoma avgusta začel voziti lokalni linijski avtobus. Občina naj bi v ta namen nabavila dva okolju prijazna avtobusa, s katerima bodo izboljšali javni potniški promet in povezali turistično ponudbo. Avtobus bo vozil tudi do razglednega stolpa, ki se gradi na vinsko-turistični cesti v Lendavskih Goricah.

 
Baumgartnerjeve slike v Pordenonu PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Četrtek, 14 Maj 2015 07:20

V galeriji La Roggia v italijanskem Pordenonu so odprli razstavo del lendavskega slikarja Dubravka Baumgartnerja. Do konca maja je na ogled petnajst likovnih del iz njegovega ciklusa Panonski zidovi in najnovejšega ciklusa Rostig.
Razstavo so organizirali kot del večletnega dobrega sodelovanja med Kulturnim društvo La Roggia (Associazione Culturale La Roggia) iz Pordenona in Galerijo.

Več ...
 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

Stran 1 od 85

MALI OGLASI

noimage
PRODAM ROUTER LINKSYS
( / Računalništvo )
Torek, 28 April 2015
PRODAM LITA PLATIŠČA OZ z letnimi gumami
PRODAM LITA PLATIŠČA OZ z letnimi gumami
( / Avtomobilizem)
Torek, 28 April 2015
Prevozi, selitve, transporti,...
Prevozi, selitve, transporti,...
( / Razno)
Ponedeljek, 23 Februar 2015
renault clio2
renault clio2
( / Avtomobilizem)
Petek, 14 November 2014
Home Zadnje Novice