Nedelja, 21 December 2014
Email
Make My Homepage
RSS
Pasica
 • Lendava
 • Najdi.si
 • Google
 • Yahoo
Register

Loginsodisce.jpg

ANKETA

Menite da se bodo razmere z novo vlado v Sloveniji izboljšale?
 
 • Janezek
  Ponedeljek, 07 Julij 2014
  V šoli govore o sanjah, Janezek pripoveduje: “Sanjalo se mi je, da sem se učil matematiko in da sem potem dobil odlično. Kaj naj bi to pomenilo?” “Da si med spanjem pametnejši.”
 • Na današnji dan
  Nedelja, 03 Avgust 2014
  15. december 1846 - izidejo Prešernove Poezije 1890 - ob pripravah na Ples Zemlje (Ghost Dance), ustreljen indijanski poglavar Sedeči bik (Tȟatȟaŋka Iyotȟaŋka) 1911 - položen temeljni kamen za novo indijsko prestolnico New Delhi 1916 - konec bitke pri Verdunu 1939 - v Atlanti premiera... Več ...
Notice
The News
Dobrodelna prireditev in pobratenje Lions kluba Lendava PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Torek, 16 December 2014 08:10

Lions klub Lendava je pripravil dobrodelno prireditev Podarjamo glasbo, ples in nasmeh, katere namen je bil zbrati sredstva za nakup računalnika, ki ga potrebuje kot pripomoček v življenju član Medobčinskega društva slepih in slabovidnih Pomurja iz lendavskega območja. Nastopili so učenci lendavske glasbene šole, plesnih šol Urška in Zeko ter osnovnih šol lendavske upravne enote, dvojezične srednje šole ter študentki s konservatorija za glasbo in balet v Mariboru, gosta pa sta bila Ula Ložar, letošnja predstavnica Slovenije na Evroviziji za otroke in Nik Komac iz plesnega kluba Miki iz Domžal.

Več ...
 
Ključavnice v Nafti Petrochem PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Nedelja, 14 December 2014 08:19

Šestindvajset delavcev Nafte Petrochem bo najverjetneje delalo samo še do konca leta, kot tudi imajo s stečajnim upraviteljem Silvom Zorcem sklenjeno v pogodbi. Na vsa vrata objektov se namreč že nameščajo ključavnice, kar pomeni, da ni interesenta, ki bi zagnal proizvodnjo. Kot je mogoče slišati, bi na lokaciji Nafte Petrochema ostalo le okoli pet delavcev, ki bi poskrbeli le za varovanje.

Več ...
 
Nižji prispevek za stavbno zemljišče PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Nedelja, 14 December 2014 08:19

Lendavski občinski svet je včeraj sprejel sklep o znižanju vrednosti točke za izračun nadomestila za uporabo stavbnega zemljišča za leto 2015 za pet odstotkov, vendar samo za fizične osebe. Za pravne osebe ostaja vrednost točke nespremenjena in še naprej enaka kot v letu 2013 in 2014. Znižanje vrednosti točke je pomoč občine ljudem, ki so zaradi poplav utrpeli veliko škodo, nespremenjena cena za pravne osebe pa je posledica odločitev podjetij, da bodo zahtevali plačilo za delavce gasilce, ki so zaradi pomoči ob zadnjih poplavah izostali z dela.

Več ...
 
20 let skupine Kontrabant PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Nedelja, 07 December 2014 20:14

Z velikim koncertom in glasbenimi gosti je v Lendavi dvajsetletnico delovanja proslavila skupina Kontrabant.Zasedbo Kontraband sestavljajo Béla Szomi Kralj (harmonika, kitara,  glavni vokal), Pál Szomi (bobni, kitara, vokal), Dušan Železnikar, kitara, bouzouki, vokal), Matijas Severhen (čelo bas, kitara, vokal) in Tomaž Juvančič (kitara, mandolina, orglice).

Več ...
 
Tadej Ružič zapušča Varis PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Nedelja, 07 December 2014 20:13

Nekdanji predsednik uprave SGP Pomgrad Tadej Ružič in direktor družbe Varis Lendava Štefan Sobočan sta junija sklenila individualno pogodbo o zaposlitvi za nedoločen čas, zdaj pa sta se na predlog Ružiča razšla. Zakaj? Zaradi različnih pogledov na poslovne odločitve in vodenje podjetja v prihodnje, je Tadej Ružič povedal za naš medij.

Več ...
 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

Stran 1 od 72

MALI OGLASI

renault clio2
renault clio2
( / Avtomobilizem)
Petek, 14 November 2014
noimage
iscem nujno stanovanje ali hiso v najem
( / NAJEM)
Ponedeljek, 27 Oktober 2014
noimage
oddam
( / Nepremičnine)
Četrtek, 23 Oktober 2014
noimage
Trosobno stanovanje v Murski Soboti
( / Nepremičnine)
Petek, 03 Oktober 2014
Home Zadnje Novice