Sreda, 01 Oktober 2014
Email
Make My Homepage
RSS
Pasica
 • Lendava
 • Najdi.si
 • Google
 • Yahoo
Register

Logincerkev.jpg

ANKETA

Menite da se bodo razmere z novo vlado v Sloveniji izboljšale?
 
 • Janezek
  Ponedeljek, 07 Julij 2014
  Oče vpraša Janezka: ''Janezek, kje imaš spričevalo?'' Janezek: ''Posodil sem ga sošolcu, da bo z njim prestrašil očeta!''
 • Na današnji dan
  Ponedeljek, 07 Julij 2014
  NA DANAŠNJI DAN 29. september 895 - prva omemba gradu Brestanica (Rajhenburg) 1846 - ljubljanski škof Anton Alojzij Wolf pozove k ustanovitvi bodočega zavoda Collegium Aloysianum 1892 - v Ljubljani odprto novo deželno gledališče (zgradba današnje Opere) 1914 - Nemci pričnejo bombardirati... Več ...
Notice
The News
Škoda bo v celoti vidna, ko bo voda odtekla PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Nedelja, 21 September 2014 19:27

Obilno deževje in poplavljene površine bodo imele veliko negativnih posledic za kmetijstvo v Pomurju. Padavine v pokrajini ob Muri so že dosegle dolgoletno povprečje, vreme pa naj se še ne bi ustalilo. Negativne posledice se že kažejo v uničevanju strukture tal, prav tako po predvidenem kolobarju ne bo mogoče posejati vseh ozimnih žit, opozarjajo na tukajšnjem Kmetijsko-gozdarskem zavodu.

Več ...
 
80 let evangeličanske cerkve v Lendavi PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Nedelja, 21 September 2014 19:26

Evangeličanska cerkvena občina Lendava je danes s krajšo slovesnostjo obeležila 80. obletnico blagoslovitve cerkve. Slovesnosti so se udeležili številni evangeličanski duhovniki in škof Geza Filo, zbrane pa je med drugim pozdravila inšpektorica cerkvene občine Gabriela Utroša Bence. Ob tej priložnosti so pred cerkvijo odkrili spomenik Primoža Trubarja, delo akademskega kiparja Ferenca Kiralyja.

Več ...
 
Vodna ujma: Gasilci še vedno na terenu PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Sreda, 17 September 2014 07:32

Nadaljuje se odpravljanje posledic vodne ujme, ki je ohromila Pomurje. Iz Agencije za okolje so sporočili, da se bo visokovodni val ob reki Muri še danes zadrževal na območju ob reki, zato se bodo poplavljene površine ob Muri ohranjale.
Težave so tudi ob porečju Ledave in Kobiljanskega potoka. Največ nevščenosti pa povzročajo zaledne vode. To noč so bile prav tako na terenu številne enote gasilcev in pripadnikov civilne zaščite.

Več ...
 
Delavci Nafte Petrochem v stečaju bodo dobili sklepe o odpovedi PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Ponedeljek, 15 September 2014 07:27
111 delavcev Nafte Petrochem v stečaju bo dobilo sklepe o odpovedi delovnega razmerja, tako da se bodo lahko prijavili na zavod za zaposlovanje in od jamstvenega sklada dobili neizplačane plače. Koliko delavcev bo stečajni upravitelj zadržal, še ni znano.
Več ...
 
Stečaj Nafte Petrochem ne sme biti zgolj tehnični postopek PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Četrtek, 11 September 2014 07:19

Občina Lendava ne bo dopustila, da bo stečaj Nafte Petrochem zgolj tehnični postopek, v katerem se bo razprodalo, kar je ostalo vrednega, ampak bo zahtevala odgovorno ravnanje ter reševanje problemov, ki so zaradi stečaja državnega podjetja prizadeli lokalno skupnost. Največji je zagotovo novo povečanje števila brezposelnih v občini, ki že zdaj ima najvišjo stopnjo registrirane brezposelnosti v držav. Na današnji tiskovni konferenci v lendavski Mestni hiši je bilo rečeno, da se je samo v letu, ko je država Nafto Lendava podprla z desetimi milijoni evrov pomoči, število zaposlenih v podjetju zmanjšalo za sto, v zadnjih letih pa je bilo izgubljeno najmanj pesto delovnih mest.

Več ...
 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

Stran 1 od 66

MALI OGLASI

Oddaja se 1,5-sobno stanovanje
Oddaja se 1,5-sobno stanovanje
( / NAJEM)
Ponedeljek, 15 September 2014
PRIKOLICO ZA GROZDJE
PRIKOLICO ZA GROZDJE
( / Stroji, orodja in material)
Petek, 15 Avgust 2014
Oddam 2. sobno stanovanje v najem
Oddam 2. sobno stanovanje v najem
( / Nepremičnine)
Nedelja, 10 Avgust 2014
noimage
Prodam dvosobno stanovanje
( / Nepremičnine)
Petek, 01 Avgust 2014
Home Zadnje Novice