Nedelja, 20 April 2014
Email
Make My Homepage
RSS
Pasica
 • Lendava
 • Najdi.si
 • Google
 • Yahoo
Register

Logingorice.jpg

ANKETA

Menite da se bodo razmere z novo vlado v Sloveniji izboljšale?
 
 • Voščilnica
  Petek, 18 April 2014
  Velika noč je najpomembnejši krščanski praznik, preživite ga v krogu svojih najdražjih. V teh časih, ko vsi nevedoč hitimo, si vzemimo trenutek svojega časa in ga preživimo ob lepo obloženi mizi. Izkoristimo ga za nekaj lepega !
 • želja
  Ponedeljek, 17 Marec 2014
  Na modni reviji. Žena se obrne k možu in mu reče: "Ko vidim tako lepo oblečene manekenke, si takoj zaželim novo obleko." Mož: "Jaz pa novo ženo!"
 • Na današnji dan
  Torek, 20 Avgust 2013
  NA DANAŠNJI DAN 14. April 1818 - Luka Čeč odkrije notranje dele Postojnske jame 1836 - izid Prešernovega Krsta pri Savici 1865 - John Wilkes Booth ustreli Abrahama Lincolna 1895 - rušilni potres v Ljubljani 1912 - v Atlantskem oceanu Titanik pozno zvečer zadene ob ledeno goro 1915 - turška... Več ...
Notice
The News
Ime dneva: ekipa Monitio PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Sobota, 19 April 2014 13:19

Skupina sedmih dijakov si je zamislila zapestnico, ki z vibracijami starostnika opomni, da mora vzeti zdravilo.
onitio je posebna zapestnica, ki poenostavi in olajša vsakdan starostnikov, saj opozarja, da je treba vzeti predpisana zdravila ob pravem času. Ekipa je z idejo uspešna na tekmovanjih startup. Trenutno pa iščejo sredstva za izdelavo testnih zapestnic.

Začetno idejo za zapestnice je dal dijak Luka Miletič na podjetniškem krožku II. gimnazije Maribor.

Več ...
 
V Nafti Petrochem Stavkajo PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Četrtek, 10 April 2014 06:40

Ker niso dobili februarske plače, plačanih nimajo niti prispevkov za december in januar, delavci lendavske Nafte Petrochem stavkajo. Največ, kar so od vodstva dobili doslej, je obljuba o akontaciji plače.

Zaposleni v lendavski Nafti Petrochem so, ker niso dobili plače za februar in imajo neporavnane prispevke za lanski december in letošnji januar, ob 6. uri začeli osemurno opozorilno stavko. Vodstvo družbe jim bo danes podalo pisno informacijo s predlogom za izplačila plač, stavkovni odbor pa bo o nadaljnjih aktivnostih odločal v petek.

Več ...
 
Srečanje etničnih kulturnih skupin Slovenije v Lendavi PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Ponedeljek, 31 Marec 2014 21:19

V lendavski gledališki in koncertni dvorani so se predstavile folklorne, pevske in godčevske skupine manjšinskih etničnih skupnosti in manjšin Slovenije. Organizatorja regijskega srečanja sta bila lendavska območna izpostava Javnega sklada za kulturne dejavnosti in Hrvaško kulturno društvo Pomurje Lendava.

Več ...
 
Igor Magdič postal prvi mož vseh pomurskih term PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Petek, 28 Marec 2014 07:20

Iz Term 3000 smo iz neuradnih virov izvedeli, da se je zaposlenim dopoldne predstavil novi direktor in sicer je to- v olajšanje mnogih - že znani Igor Magdič. Magdič se je namreč do sedaj že izkazal kot direktor lendavskih term, oktobra lani pa je prevzel tudi vodenje Zdravilišča Radenci.

Več ...
 
Pika Nogavička obiskala Lendavo PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Petek, 28 Marec 2014 07:20

Lani so učenci in učitelji lendavske druge dvojezične osnovne šole (DOŠ II) v okviru projekta Mi zmoremo pripravili igrico o veveričku posebne sorte avtorice Svetlane Makarovič, letos pa so enako zablesteli in prepričali občinstvo v gledališki in koncertni dvorani s predstavo o Piki Nogavički, ki se potepa po Lendavi, pri tem pa spoznava veliko novih prijateljev.

Več ...
 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

Stran 1 od 56

MALI OGLASI

ŠKARJE BATERIJSKE-ELEKTRIČNE
ŠKARJE BATERIJSKE-ELEKTRIČNE
( / Stroji, orodja in material)
Petek, 28 Marec 2014
noimage
2-sobno v Tomsicevi
( / Nepremičnine)
Sreda, 05 Marec 2014
noimage
Zastava 850
( / Avtomobilizem)
Petek, 31 Januar 2014
Home Zadnje Novice