40 let ŠD Speedway Team Lendava

V hotelu Cubis (bivši hotel Elizabeta) v Lendavi je bila svečanost ob 40-letnici Športnega društva (ŠD) Speedway Team Lendava. Ob tej priložnosti so podelili več priznanj.

Slavnostni nagovor je imel predsednik ŠD Speedway Team Lendava Andrej Matjašec, ki je na kratko predstavil zgodovino društva, največje dosežke in težave v zadnjih letih, pa tudi napovedal svetlejšo prihodnost: v naslednji sezoni bo klub imel spet tri domače tekmovalce na dirkah.

Po nagovoru in pozdravu predstavnika Avto moto zveze Slovenije Tomaža Trajbariča je Matjašec skupaj s predsednikom komisije za spidvej pri Avto moto zvezi Slovenije Igorjem Kolenkom podelil različna priznanja najzaslužnejšim članom ter organizacijam in klubom, s katerimi ŠD Speedway Team Lendava zgledno sodeluje.

Priznanja za izredne zasluge so prejeli: Franc Jaušovec, Čaba Lazar, Štefan Kekec, Artur Horvat, Boris Kotnjek, Viktor Ketler in Andrej Matjašec. Priznanja za 40 let dela v društvu pa so dobili Ludvik Biro, Štefan Bot in Milan Krampač.

V kulturnem programu so nastopili učenci Glasbene šole Lendava, po zahvali Viktorja Ketlerja, ustanovitelja društva, v imenu nagrajencev, in skupnem fotografiranju pa je sledilo sproščeno druženje vseh prisotnih ob brezplačnem bograču.

VIR: Vesnik.si