Sreda, 13 December 2017
Email
Make My Homepage
RSS
Pasica
Register
sola.jpg

Vrtne Hiše

Pohod proti zasvojenosti PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Torek, 21 November 2017 08:26

Pri lendavski gledališki in koncertni dvorani so se dvanajstič zbrali udeleženci Pohoda proti zasvojenosti, ki so se podali po Lendavskih in Dolgovaških goricah. Pred začetkom pohoda so se s prižigom sveče spomnili na žrtve prometnih nesreč.
Organizatorji so bili Svet za preventivo in vzgojo v cestnem prometu občine Lendava, Policijska postaja Lendava, Društvo za pomoč v stiski Zarja Lendava in Planinsko društvo Lendava.

Pot, na katero se je podalo tudi veliko mladih, so zaključili na dvorišču Dvojezične osnovne šole I Lendava. Pohod že tradicionalno organizirajo po bližnji hriboviti pokrajini, je povedal predsednik Sveta za preventivo in vzgojo v cestnem prometu občine Lendava Dean Kelenc, da bi s tem opozorili na različne vrste zasvojenosti. Še posebej pomembno je, da se tega zavedajo mladi iz osnovnih in srednjih šol, zato so na pohod povabili tudi njih. Želijo, da se mladi vsaj nekaj ur, koliko traja pohod, ne bi predajali različnim razvadam in zasvojenostim. Pohodniki so bili tudi z drugih območij Pomurja, pridejo pa tudi iz sosednje Madžarske in Hrvaške.

Vir: Pomurje.si

 
Home Zadnje Novice Pohod proti zasvojenosti
Copyright © 2017. lendava.net. Designed by Shape5.com