Četrtek, 07 Maj 2015
Email
Make My Homepage
RSS
Pasica
 • Lendava
 • Najdi.si
 • Google
 • Yahoo
Register

Logintrojica.jpg

ANKETA

Menite da se bodo razmere z novo vlado v Sloveniji izboljšale?
 
 • Janezek
  Ponedeljek, 07 Julij 2014
  Janezek:  Mami, kaj si pa najbolj želis za rostni dan? Mama:    Rada bi pridnega otroka! Janezek: Ojoj, potem boš morala čakati, da se vrne očka iz Nemčije
 • Na današnji dan
  Ponedeljek, 07 Julij 2014
  NA DANAŠNJI DAN 4. maj 1524 - Ljubljano močno poškoduje požar 1626 - nizozemski raziskovalec od domačinov za takratnih 60 guldnov odkupi Manhattan in na njem ustanovi Novi Amsterdam, današnji New York 1802 - avstrijska vojska skrajša služenje vojaškega roka s 30 na 14 let 1924 - začetek... Več ...
Notice
Lendava.net - z Vami od l. 2000
Trojni državni naslov za Utrošo in BK Mladost PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Ponedeljek, 03 Februar 2014 18:08

Včeraj in danes je v Medvodah potekalo državno prvenstvo v badmintonu, kjer smo igralke in igralci BK Mladost z rezultati dokazali, da smo najuspešnejši badmintonski klub v državi. Osvojili smo tri prva in eno drugo mesto v petih disciplinah. Ker se odpravljam na pot domov v težkih razmerah, vam prilagam le povezavo na spletno stran kluba, kjer so objavljeni rezultati in moja prva izjava po osvojeni trojni kroni http://mladost.si/dp-lendavcani-v-stirih-finalih-in-s-tremi-naslovi/

 
Nika Koncut, Iztok Utroša in Speedway Team Lendava športniki ŠZ Lendava PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Četrtek, 30 Januar 2014 08:25

Športna zveza je podelila priznanja najboljšim športnikom in športnica za njihove dosežke v letu 2013. Med športniki je v Lendavi zbral največ glasov Iztok Utroša, slovenski članski badmintonski prvak pred Miho Horvatom, prav tako igralcem badmintona, na tretje mesto pa se je uvrstil spidvejist Aleksander Čonda. Med športnicami je postala športnica Lendave Nika Koncut, igralka badmintona, dobitnica bronaste medalje na sredozemskih igrah v Italiji, pred judoistko Natalijo Varga in igralko badmintona Sabino Magyar. Med športnimi kolektivi je osvojil prvo mesto Speedway Team Lendava pred Kegljaškim klubom Nafta in Klubom borilnih veščin Lendava.

Več ...
 
Lendava "pajka" ne potrebuje PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Četrtek, 30 Januar 2014 08:19

V lanskem letu je medobčinsko redarstvo v Lendavi  dobrih tisoč obvestil. V občini ne vidijo potrebe po nakupu pajka za odvoz avtomobilov. Mestna redarstva so pristojna za urejanje cestno prometnih režimov na lokalnem območju. Zadnja sprememba Zakona o občinskem redarstu pa omogoča redarjem tudi preverjanje hitrosti, ter ukrepanje v primeru kršenja javnega reda in miru. Višina denarnih sankcij, ki so v pristojnosti mestnega redarstva je zakonsko določena.

Več ...
 
Priznanje lendavskim športnikom PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Četrtek, 30 Januar 2014 08:24

V športni dvorani Graberje v Varaždinu je bila tradicionalna prireditev ob izboru Naj športnika, na kateri so podelili priznanja za mednarodno športno sodelovanje.

Med nagrajenci je tudi Športna zveza Lendava, ki je v minulem letu med drugim organizirala mednarodno srednješolsko tekmovanje v raznih disciplinah.
Več ...
 
Mitja Novinič pred vrati Olimpije PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Ponedeljek, 27 Januar 2014 08:31

Nekdanji nogometaš italijanskega Milana, se je po igranju v nižjih italijanskih ligah vrnil v Slovenijo. Trenutno trenira z ljubljansko Olimpijo, ki bi lahko bila njegova naslednja destinacija v karieri. Novinič je bil nazadnje kot nogometaš Milana posojen nižjeligašu Ternani, kot kaže pa se bo podobno kot Sandro Bloudek, tudi on vrnil v Slovenijo.

Več ...
 
<< Začetek < Prejšnja 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Naslednja > Konec >>

Stran 50 od 150

HITRA MALICA - Ribiški dom okrepčevalnica

NAPOVEDNIK

There are no events at this time

VREMEAKCIJSKA PRODAJA

24.00 EUR
1 085.80 EUR
215.00 EUR

MALI OGLASI

noimage
PRODAM ROUTER LINKSYS
( / Računalništvo )
Torek, 28 April 2015
PRODAM LITA PLATIŠČA OZ z letnimi gumami
PRODAM LITA PLATIŠČA OZ z letnimi gumami
( / Avtomobilizem)
Torek, 28 April 2015
Prevozi, selitve, transporti,...
Prevozi, selitve, transporti,...
( / Razno)
Ponedeljek, 23 Februar 2015
renault clio2
renault clio2
( / Avtomobilizem)
Petek, 14 November 2014
Home