Sreda, 22 Februar 2017
Email
Make My Homepage
RSS
Pasica
Register

LoginLipa.jpg

Vrtne Hiše

Lendava.net - z Vami od l. 2000
Kupcu Integrala se ne mudi PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Ponedeljek, 17 Avgust 2015 08:20

Kupnina od prodanega Integrala trem upnikom
Kupnino od prodanih nepremičnin podjetja Integral v stečaju, ki so jo zmanjšali za 25 tisoč evrov zaradi stroškov prodaje, si bodo v znesku 263 tisoč evrov razdelili trije ločitveni upniki, DUTB v višini 226 tisoč evrov, NLB bo dobila dobrih pet in Republika Slovenija 31 tisoč evrov.  Stečajni upravitelj je namreč zaradi ugovora NLB in Republike Slovenije na prvi načrt razdelitve posebne razdelitvene mase podal popravljeni načrt, po katerem si bodo kupnino zdaj delili trije ločitveni upniki.

Več ...
 
Vsak ima v ozadju svojo zgodbo PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Ponedeljek, 17 Avgust 2015 08:19

Diplomirana novinarka iz Lendave Martina Žoldoš živi v Mehiki
Zanimivo je bilo srečati in intervjuvati stanovsko kolegico. Vedno je posebno doživetje videti novinarje, kako se znajdejo »na drugi strani«. Povem vam, da večina ne prav dobro. Pravzaprav se po navadi prav novinarji, ki naj bi bili mojstri vprašanj, blazno izogibajo dajanju odgovorov. Sploh, če so vprašanja osebna. A ona ni te vrste. Pozitivno sta me  presenetili njena odprtost in sproščenost. In njena novinarska žilica, ki kljub temu, da se je preselila in ne dela več v novinarstvu, ne more biti pri miru. Martina Žoldoš.

Več ...
 
Festival Vinarium Lendava od 28. avgusta PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Sreda, 12 Avgust 2015 07:11
V dvorani Mestne hiše v Lendavi so danes predstavili turistično-kulturne dogodke v okviru Festivala Vinarium Lendava, ki se bo začel 28. avgusta z mednarodno konferenco Kultura in turizem in zaključil 5. septembra s prireditvijo Lendavska trgatev. V sredo, 2. septembra, bo odprtje razglednega stolpa Vinarium Lendava, ki so ga zgradili na griču v Lendavskih goricah.
Več ...
 
Razgledni stolp Vinarium-Lendava generator nadaljnjega razvoja turizma v Lendavi PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Sreda, 12 Avgust 2015 11:09

Poleg Bogračfesta, Lendavske trgatve in mednarodne konference, je letos v ospredju otvoritev 53,50 m visokega razglednega stolpa, ki predstavlja velik doprinos k nadaljnjemu razvoju turizma v Lendavi

Vodstvo občine Lendava in organizatorji prireditev so v torek, 11. avgusta, predstavili dogajanje v okviru Festivala Vinarium-Lendava, ki turistično-kulturne dogodke, ki se bodo v Lendavi odvili v avgustu in v začetku septembra, povezuje v celovito zgodbo.
Več ...
 
Tudi za Nafto Lendava se bliža konec PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Sreda, 12 Avgust 2015 07:10
Petrol je Nafti Lendava posodil dober milijon evrov in v zameno dobil vse Poti so očiščene. Zdaj bo v stečaj lahko šla tudi Nafta Lendava, podjetje Geoenergo (polovična lastnika sta Nafta Lendava in Petrol) pa v celoti v last Petrola. To je namreč razkrila skupščina družbe Geoenergo. Spomnimo, da je Geoenergo ključno podjetje pri petišovski plinski zgodbi, saj je imetnik pravice za izkoriščanje mineralnih snovi na pridobivalnem polju v Murski depresiji za obdobje od leta 2002 do 2022.
Več ...
 
<< Začetek < Prejšnja 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Naslednja > Konec >>

Stran 50 od 209

NAPOVEDNIK

There are no events at this time

Napovednik

VREMEAKCIJSKA PRODAJA

1 085.80 EUR
215.00 EUR

Krona

Home
Copyright © 2017. lendava.net. Designed by Shape5.com