Sreda, 18 Oktober 2017
Email
Make My Homepage
RSS
Pasica
Register
park.jpg

Vrtne Hiše

Lendava.net - z Vami od l. 2000
DU LENDAVA POSKRBELO ZA PREDPRAZNIČNO VZDUŠJE PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Torek, 22 December 2015 08:34

Ob izteku predzadnjega adventnega tedna, v petek, 18. decembra 2015, sta mešani pevski zbor DU Lendava in krožek ročnih del poskrbela za predpraznično vzdušje v Lendavi pred bližajočim Božičem in Novim letom. Tako je pevski zbor pred polno Evangeličansko cerkvijo, v katero so prišli ljubitelji zborovskega petja, izvedel praznični koncert pod vodstvom zborovodkinje ga. Tanje Vajda. Zbor se je predstavil s slovenskimi, madžarskimi in hrvaškimi božičnimi in narodnimi pesmimi. Ambient, ki ga je pričarala notranjost cerkve, izbrano petje in velik obisk, sta omogočila prelep predpraznični večer, kar se je odrazilo tako v petju, kakor reakciji obiskovalcev.

Več ...
 
Kriminalistična preiskava: Sum neupravičene porabe denarja v RRA Muri PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Sreda, 16 December 2015 08:20

Kriminalisti Sektorja kriminalistične policije (SKP) Policijske uprave Murska Sobota (PUMS) preiskujejo poslovanje Regionalne razvojne agencije (RRA) Mura. Suzana Rauš, predstavnica za odnose z javnosti PUMS, zaradi interesa preiskava ni posredovala več informacij. Po neuradnih informacijah kriminalisti preiskujejo sporne prakse razdeljevanje razvojne pomoči in izplačevanje nagrad za opravljeno delo v agenciji. Šlo naj bi za kaznivo dejanje poneverbe in neupravičene uporabe tujega premoženja.

Več ...
 
Ogenj zajel poslopje, hidranti pa niso delovali PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Ponedeljek, 14 December 2015 08:17
Samo hitro posredovanje gasilcev je preprečilo širjenje požara na sosednjo hišo in garažo

V soboto okoli 13.20 je v Trimlinih v občini Lendava iz še neznanega vzroka zagorelo gospodarsko poslopje, ki sicer ni več služilo svojemu namenu.
V požaru so goreli predvsem odpadki, tudi nevarni, pa gume, plastika in domnevno gorivo.

Več ...
 
Opremo bo pregledala ekipa tujih strokovnjakov PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Ponedeljek, 14 December 2015 08:17

Naslednji teden bo kupec tovarne metanola, kanadska družba US Methanol Corporation, ki mora do konca meseca na račun stečajnega dolžnika, Nafte Petrochema, nakazati 5,6 milijona evrov kupnine, pripeljal tehnično ekipo tujih strokovnjakov, ki bo opravila skrben pregled opreme. Na osnovi njihovih ugotovitev bodo potem najverjetneje sprejemali odločitev o nadaljnji usodi tovarne. Direktor družbe Brad G. Gunn je sicer po končani dražbi, ki je bila 30. septembra, omenil možnost zagona tovarne metanola na sedanji lokaciji, čeprav je pozneje v sporočilu za javnost te načrte že povezal z upoštevanjem nekaterih drugih okoliščin. Katere okoliščine naj bi vplivale na to, seveda ni bilo rečeno. Prav tako je treba vedeti, da je kupec že pred dražbo zbiral ponudbe za demontažo in transport tovarne metanola drugam in da se mu je pri tem zelo mudilo, saj so povabljena podjetja ponudbo morala pripravili v zelo kratkem času.

Več ...
 
Kupcu INTEGRALA se ne mudi PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Sreda, 09 December 2015 08:13

Kupnina od prodanega Integrala trem upnikom
Kupnino od prodanih nepremičnin podjetja Integral v stečaju, ki so jo zmanjšali za 25 tisoč evrov zaradi stroškov prodaje, si bodo v znesku 263 tisoč evrov razdelili trije ločitveni upniki, DUTB v višini 226 tisoč evrov, NLB bo dobila dobrih pet in Republika Slovenija 31 tisoč evrov.  Stečajni upravitelj je namreč zaradi ugovora NLB in Republike Slovenije na prvi načrt razdelitve posebne razdelitvene mase podal popravljeni načrt, po katerem si bodo kupnino zdaj delili trije ločitveni upniki.

Več ...
 
<< Začetek < Prejšnja 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Naslednja > Konec >>

Stran 50 od 223

NAPOVEDNIK

There are no events at this time

ZKPL

VREMEAKCIJSKA PRODAJA

1 085.80 EUR
215.00 EUR
Home
Copyright © 2017. lendava.net. Designed by Shape5.com