Petek, 01 Julij 2016
Email
Make My Homepage
RSS
Pasica
Register

LoginKdom.jpg

Vrtne Hiše

Notice
Lendava.net - z Vami od l. 2000
Direktor prevzema Elektromaterial Lendava PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Ponedeljek, 09 Marec 2015 08:12

Direktor Elektromateriala Lendava Branko Fijok je po desetih letih prevzel lastniški nadzor v lendavski družbi, v naslednjih dneh pa bo skupaj z nekaterimi poslovnimi partnerji objavil tudi prevzemno namero.Uspešni proizvajalec stikal in vtičnic Elektromaterial Lendava je od začetka prejšnjega tedna v večinski lasti njegovega direktorja Branka Fijoka. Družba D Na 2, ki jo je Fijok ustanovil že pred desetimi leti, je namreč izplačala Regal in odkupila njegov 20-odstotni paket delnic.

Več ...
 
Pomurje - Več kot deset tisoč brezposelnih PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Ponedeljek, 09 Marec 2015 08:10

Brezposelnost se je januarja v primerjavi z mesecem prej zvišala v vseh slovenskih regijah, vendar nikjer tako močno kot prav v Pomurju (plus 7,6 odstotkov). Število brezposelnih je preseglo številko deset tisoč - natančno 10.533. Stopnja registrirane brezposelnosti v Pomurju je že decembra lani presegla 20 odstotkov in je najvišja v zadnjih štirih letih, še naprej pa je najvišja med slovenskimi regijami in občutno presega stopnjo registrirane brezposelnosti v Sloveniji, ki je 13 odstotkov.

Več ...
 
Delavci Nafte Petrochema prijavili večmilijonsko oškodovanje PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Torek, 03 Marec 2015 08:31
Skupina kazenska ovadba (SKO) in delavci sindikata Nafte Petrochema so na Specializirano državno tožilstvo v Ljubljani poslali naznanilo suma kaznivih dejanj pooblaščenih oseb in zahtevo za preiskavo v zvezi s stečajem Nafte Petrochem na škodo družbe Nafta Lendava, ki je v stoodstotni lasti države, upnikov, zaposlenih delavcev in lokalne skupnosti. Utemeljeno namreč sumijo, da je šlo za sistemsko siromašenje družbe Nafta Lendava v združbi med pooblaščenimi osebami, to je direktorji, prokuristi, člani nadzora ter lastniki in drugimi, ki so sodelovali pri izvrševanju dejanj. Po mnenju skupine je pri tem nastalo izjemno visoko oškodovanje, po njihovem, za več milijonov evrov.
Več ...
 
Upravna enota Lendava najslabše ocenjena med vsemi upravnimi enotami v Sloveniji PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Sreda, 04 Marec 2015 09:16

Po podatkih, ki jih je objavilo Ministrstvo za javno upravo, so bile stranke z delom upravnih enot v Sloveniji v letu 2014 najmanj zadovoljne v Upravni enoti Lendava, najbolj pa v Upravni enoti Šentjur pri Celju. Zadovoljstvo in mnenje strank se je ugotavljalo s pomočjo anketnih vprašalnikov, saj Uredba o upravnem poslovanju določa, da morajo organi državne uprave, ki poslujejo s strankami, izvajati postopke ugotavljanja kakovosti storitev glede poslovanja s strankami najmanj enkrat v obdobju dveh let. Stranke so delovanje upravnih enot ocenjevale z ocenami od 1 do 5, kjer ena pomeni slabo, pet pa odlično.

Več ...
 
Klub študentov Lendava spet dobrodelen PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Torek, 03 Marec 2015 08:30
Na Dvojezični srednji šoli Lendava sta opoldne predstavnika Kluba študentov Lendava in tamkajšnjega Leo kluba ravnateljici šole izročila prenosni računalnik za enega njihovih dijakov in ček za 800 evrov za izvedbo strokovne ekskurzije dijakov v München. Sredstva za obe donaciji so lendavski študenti zbrali na januarskem dobrodelnem stand-up večeru z Matjažem Javšnikom.
Takšne prireditve, kot je bil dobrodelni stand-up večer, so postale že stalnica v delovanju Kluba študentov Lendava, pravi predsednik kluba Attila Ftičar.
Več ...
 
<< Začetek < Prejšnja 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Naslednja > Konec >>

Stran 48 od 191

NAPOVEDNIK

There are no events at this time

Napovednik

VREMEAKCIJSKA PRODAJA

1 085.80 EUR
215.00 EUR
494.10 EUR

Krona

Home
Copyright © 2016. lendava.net. Designed by Shape5.com