Sreda, 13 December 2017
Email
Make My Homepage
RSS
Pasica
Register
gorice.jpg

Vrtne Hiše

Lendava.net - z Vami od l. 2000
Dva državna naslova v Lendavo PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Torek, 09 Februar 2016 06:46

V Lendavi se je končalo 59. državno prvenstvo v badmintonu. Odlično so se odrezali člani domačega Badminton kluba Mladost, ki so osvojili dva naslova državnega prvaka.
Lendavčan Iztok Utroša se je naslova državnega prvaka veselil med posamezniki, prvo mesto pa je v moških dvojicah zasedla tudi naveza Iztok Utroša/Miha Horvat. Tretjo kolajno za lendavski klub sta priborili Nika Koncut in Sabina Magyar, ki sta bili tretji v ženskih dvojicah.

Več ...
 
Laj v skupino nepovezanih poslancev PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Ponedeljek, 01 Februar 2016 21:22

Franc Laj pojasnjuje, da bo v poslanski skupini nepovezanih poslancev lažje deloval v skladu s svojimi prepričanji, kot pa v vrstah SMC.
Po izstopu iz SMC, kjer ne čuti več pripadnosti njenemu delovanju Ne bi, se je pomurski poslanec pridružil skupini nepovezanih poslancev in tako ostaja v državnem zboru. Kot je pojasnil včeraj, v stranki ni mogel več delovati pošteno, strokovno in po svojih močeh za dobrobit tako svojega kraja kot vseh državljanov, poroča STA.

Več ...
 
O razvoju krajevnih skupnosti v Občini Lendava PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Četrtek, 28 Januar 2016 07:38

Financiranje krajevnih skupnosti v Občini Lendava in njihov razvoj bo v novem proračunskem obdobju potekal v skladu s konceptom, s katerim se vzpostavlja pregleden sistem, uvajajo pa se nekatere novosti v upravljanju. Koncept predvideva tudi prednostne naložbe v krajevnih skupnostih.

V Občini Lendava je 17 krajevnih skupnosti (KS), za katere je v konceptu razvoja po predlogu župana Antona Balažka jasno opredeljeno, da morajo biti principi in pogoji delovanja za vse skupnosti enaki, vse KS pa se morajo enako odgovorno nanje tudi odzivati.
Več ...
 
Iztok Utroša in Sabina Magyar športnika leta v Lendavi PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Ponedeljek, 01 Februar 2016 08:36

V Lendavi so sinoči podelili priznanja najboljšim športnikom v letu 2015. Med športniki je sedmič zapored postal športnik leta državni prvak v badmintonu Iztok Utroša, drugi je lokostrelec Gyula Cseh in tretji judoist Marko Nagy. Med članicami je postala športnica leta igralka badmintona državna podprvakinja v dvojicah Sabina Magyar pred soigralkama Niko Koncut in Mašo Doler.

Več ...
 
Franc Laj izstopil iz SMC, a ostaja njihov poslanec PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Torek, 26 Januar 2016 14:23

Poslanec Franc Laj je zapustil SMC, ker ni čutil pripadnosti tej stranki v njenem delovanju. Zaenkrat ostaja v poslanski skupini SMC. Vodja poslanske skupine SMC v tem, da poslanec ni član stranke, pač pa le poslanske skupine, ne vidi ovir.
Poslanec največje vladne stranke Franc Laj je danes potrdil, da je v ponedeljek izstopil iz SMC, saj ni čutil pripadnosti tej stranki v njenem delovanju. Več o razlogih izstopa Laj ni želel pojasniti. Zaenkrat ostaja v poslanski skupini SMC, kljub temu, da o tem po njegovih besedah obstajajo razmišljanja.

Več ...
 
<< Začetek < Prejšnja 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Naslednja > Konec >>

Stran 48 od 226

NAPOVEDNIK

There are no events at this time

Napovednik

TROICA Zaključki 2017

 

VREMEAKCIJSKA PRODAJA

1 085.80 EUR
215.00 EUR
Home
Copyright © 2017. lendava.net. Designed by Shape5.com