Nedelja, 20 Avgust 2017
Email
Make My Homepage
RSS
Pasica
Register
pogled.jpg

Vrtne Hiše

Lendava.net - z Vami od l. 2000
Slovenski zajtrk PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Sreda, 25 November 2015 08:18

Člani ČD Lendava so se dne 20.11.2015 udeležili Slovenskega zajtrka v vrtcu Lendava, Župančičeva ulica, Lendava , Tomšičeva ulica, Dvojezična osnovna šola I Lendava, Dvojezična osnovna šola II Lendava in Dvojezična osnovna šola Genterovci. V vrtcu Lendava, Župančičeva ulica je bila predstavljena zaščitna oprema čebelarja in predvajan film Jaz sem čebela. V vrtcu Lendava, Tomšičeva ulica je bila predstavljena zaščitna oprema čebelarja, predvajan film Kranjska sivka in delavnica izdelava obeskov iz voska.

Več ...
 
Pri Petrolu Geotermu zadovoljni, morda upravni spor PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Ponedeljek, 23 November 2015 08:53

Nova centralna plinska postaja bi lahko začela obratovati v enem letu po pravnomočnosti okoljevarstvenega dovoljenja
Ministrstvo za okolje in prostor je z odločbo, ki jo je izdalo devetega oktobra, zavrnilo pritožbo Slovenskega E-foruma, Društva za energetsko ekonomiko in ekologijo, ter pritožbo Alpe Adria Greena, mednarodne organizacije za zaščito okolja in narave, zoper odločbo Agencije RS (ARSO), ki je družbi Petrol Geoterm, d. o. o., junija izdala okoljevarstveno dovoljenje (OVD) za obratovanje naprave centralne plinske postaje (CPP) oziroma rafinerije zemeljskega plina.

Več ...
 
BADMINTON - Scottish Open Grand Prix PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Petek, 20 November 2015 09:35

Ta teden poteka v Glasgowu močan badmintonski turnir serije Grand Prix na katerem v konkurenci moški posamezno nastopa 106 igralcev. Po jesenski rahli rezultatski krizi sem se odločil za temeljite tritedenske priprave v Lendavi in s tem izpustil nekaj turnirjev, ki sem jih načrtoval v okviru kvalifikacijskega ciklusa za Olimpijske igre Rio 2016. Odločitev za vmesne priprave je bila koristna, saj sem na turnir v Glasgowu prišel dobro pripravljen.

Več ...
 
Orban, Szerdi in odlivanje v bron v Lendavi PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Ponedeljek, 23 November 2015 08:53

V razstavnih prostorih lendavskega gradu je Galerija-Muzej Lendava odprl razstavo likovnih del Petra Orbana in Gaborja Szerdija. Razstavo je predstavila in jo odprla umetnostna zgodovinarka Edita Filo, obiskovalce pa je nagovorila tudi direktorica Galerija-Muzeja Lendava Beata Lazar. Na ogled bo do 15. decembra.
Avtorja razstavljenih del sta sodelovala na lanski 19. mednarodni mladinski likovni koloniji Linart Lendava, kjer so sodelujoči ustvarjali v parih.

Več ...
 
Varis po Expu 2015 PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Petek, 20 November 2015 07:55

Z duhovnikom na rolki prišli do Vatikana

Slovenija je dosegla na svetovni razstavi Expo Milano 2015  vse postavljene cilje in nekatere celo presegla, so ob zaprtju razstave, ki je trajala od prvega maja do 31. oktobra, ugotavljali na sklepni tiskovni konferenci agencije Spirit, ki je vodila celoten projekt. In kaj bi lahko rekli za Pomurje, predvsem s poslovnega vidika? »Mislim, da se večina gospodarstvenikov ni zavedala tega, kakšna priložnost je to za njihovo družbo.
Več ...
 
<< Začetek < Prejšnja 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Naslednja > Konec >>

Stran 48 od 219

NAPOVEDNIK

There are no events at this time

ZKPL

Napovednik

VREMEAKCIJSKA PRODAJA

1 085.80 EUR
215.00 EUR
Home
Copyright © 2017. lendava.net. Designed by Shape5.com