Sreda, 29 Marec 2017
Email
Make My Homepage
RSS
Pasica
Register

Loginsodisce.jpg

Vrtne Hiše

Lendava.net - z Vami od l. 2000
Utroša: »Nastopi na Poljskem in Češkem niso izpolnili mojih pričakovanj« PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Nedelja, 27 September 2015 19:31

Pretekla dva vikenda sem nastopil na dveh mednarodnih turnirjih, prvi je bil v poljskem Bierunu, drugi pa v Pragi. Žal tokrat rezultatsko nisem dosegel pričakovanega, saj sem v Bierunu izgubil tekmo v prvem kolu proti nemškemu igralcu Larsu Scheanzleru z 9:21 in 20:22. V Pragi sem sem moral na turnir uvrstiti preko kvalifikacij, saj je bila konkurenca 98 prijavljenih igralcev zelo močna.

Več ...
 
Peticija glede priključkov na vodovodno omrežje PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Petek, 25 September 2015 07:02

Lastnik mora sam poskrbeti za hišni priključek - Svet za varstvo javnih dobrin Občine Lendava ugotovil, da pravice uporabnikov niso bile kršene.
Krajani naselij Dolnji in Gornji Lakoš so na Eko-Park vložili peticijo v zvezi s priključevanjem gospodinjstev na novo vodovodno omrežje. V njej so izrazili nestrinjanje s tem, da mora lastnik sam poskrbeti za priključek. Zapisali so: »Prebivalci Dolnjega Lakoša in Gornjega Lakoša protestiramo zoper odločitev podjetja Eko-Park, upravljavca vodovoda, da bi stroške (kopanje in zasutje jarkov) priključitve hiš na prenovljeni vodovod prevalili na nas. Po našem mnenju je ta dejavnost obveza upravljavca vodovoda, prav tako pa tudi vse prenove, spremembe, vzdrževanje itd. bremenijo upravljavca, to je Eko-Park.

Več ...
 
Razgledni stolp tudi ponos izvajalca PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Torek, 22 September 2015 07:16

Mogočna kovinska gradbena konstrukcija z 260 tonami železa Razgledni stolp Vinarium v Lendavskih Goricah, ki ga je Občina Lendava ob prisotnosti številnih uglednih gostov predala namenu v začetku septembra, je dodobra razgibal  dosedanjo enolično turistično ponudbo Pomurja. Resda ni tako visok kot največji leseni stolp v Evropi, ki je postavljen na  hribu Jedvovec ob Vrbskem jezeru na avstrijskem Koroškem, ki je postal v dobrih dveh letih  prava svetovna turistična atrakcija. Visok je namreč sto metrov, ploščad pa ima na višini 70 metrov. 

Več ...
 
Odpust dolgov – EKO-PARK d.o.o. informacije za upravičence PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Četrtek, 24 September 2015 07:45

Javno podjetje Eko-park d.o.o. Lendava je podpornik projekta odpusta dolgov. Izvedba odpusta je omogočeno, s tem, da je k projektu pristopila tudi Občina Lendava. Javno podjetje Eko-park d.o.o. Lendava bo odpisovalo stare dolgove, ki so glede na sprejeti Zakon o pogojih za izvedbo ukrepa odpusta dolgov (ZPIUOD) in Sporazum o odpustu dolgov določeni kot upravičeni in so bili na dan 31.12.2014 zapadli za več kot 12 mesecev oz. so nastali do 31.12.2013 ter glede katerih obstaja izvršilni naslov ali verodostojna listina, in sicer gre za enkraten odpis. Odpust dolgov velja le za redne gospodinjske stroške za stalne storitve gospodarskih javnih služb javnega podjetja (pitna voda, kanalizacija, odpadki).

Več ...
 
Mestni svetniki nasprotujejo dokapitalizaciji RRA Mura PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Torek, 22 September 2015 07:15
Svetniki mestne občine Murska Sobota so na današnji izredni seji govorili o eni sami točki dnevnega reda; odločanje o sodelovanju občine pri povečanju osnovnega kapitala v Regionalni razvojni agenciji Mura, ki se je, kot je znano, znašla v velikih finančnih težavah. Izguba znaša 800 tisoč evrov, večinski lastnik agencije, slovenski Regionalno razvojni sklad iz Ribnice, pa je že napovedal, da zaradi zakonskih omejitev pri dokapitalizaciji agencije ne more sodelovati. Da ne bo sodelovala niti Mestna občina, pa so v popoldanski razpravi odločili tudi svetniki.
Več ...
 
<< Začetek < Prejšnja 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Naslednja > Konec >>

Stran 48 od 212

NAPOVEDNIK

There are no events at this time

VREMEAKCIJSKA PRODAJA

1 085.80 EUR
215.00 EUR

Krona

Home
Copyright © 2017. lendava.net. Designed by Shape5.com