Četrtek, 08 December 2016
Email
Make My Homepage
RSS
Pasica
Register

Loginpogled.jpg

Vrtne Hiše

Lendava.net - z Vami od l. 2000
Zoisove štipendije: Na voljo 2,8 milijona evrov PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Ponedeljek, 27 Julij 2015 07:17

Časa za oddajo vlog je še precej – Tudi pri Pomurcih Zoisove štipendije takoj za državnimi
Pred kratkim je Javni sklad Republike Slovenije za razvoj kadrov in štipendije  objavil Javni razpis za dodelitev Zoisovih štipendij za posamezno raven izobraževanja za šolsko oziroma študijsko leto 2015/2016. Isti sklad je objavil tudi Javni poziv za nadaljnje prejemanje Zoisove štipendije po Zakonu o štipendiranju za leto 2015/2016. Na voljo je 2,8 milijona evrov.

Več ...
 
Hotiški ribiški dnevi bodo od četrtka do sobote PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Sreda, 15 Julij 2015 07:29
V četrtek se bo na prireditvenem prostoru Nogača na Hotizi začela tridnevna prireditev Hotiški ribiški dnevi, ki so jo organizatorji danes predstavili pri brodarski hiši, zgrajeni z denarjem, katerega so zaslužili z organizacijo prireditve prejšnja leta.
Organizator prireditve, ki jo pripravljajo dvajsetič, je Turistično društvo Hotiza, sodelujejo pa vsa društva v vasi, skupaj več kot dvesto vaščanov. S tem se spomnijo tradicije hotiških rib in zgodovinske povezanosti krajanov z reko Muro. Dogajanje sta predstavila Stanko Gjerkeš in predsednik Turističnega društva Hotiza Igor Köveš.
Več ...
 
V Pomurju osem zlatih maturantov PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Torek, 14 Julij 2015 05:56

Gimnazijci, ki so opravljali splošno maturo v spomladanskem roku, so danes zjutraj lahko izvedeli, kako uspešni so bili. Na štirih pomurskih srednjih šolah je bilo od 279 kandidatov uspešnih 271. Med njimi je bilo osem takih, ki so dosegli 30 točk ali več, kar pomeni, da so postali zlati maturanti.
Na Dvojezični srednji šoli Lendava je splošno maturo opravljalo 24 gimnazijcev, samo eden je ni naredil, kar pomeni, da je šola dosegla 96-odstotno uspešnost,

Več ...
 
Industrijska cona v Odrancih se polni PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Sreda, 15 Julij 2015 07:28
To poletje spet tri naložbe - Vrednost podjetniških vlaganj 35 milijonov in občinskih 12 milijonov evrov
Ta mesec bo končana gradnja novih proizvodnih prostorov italijanskega investitorja in lastnika podjetja Nov Dom A. V. v industrijski coni v Odrancih, kamor bodo preselili proizvodnjo galanterijskih izdelkov, ki zdaj poteka v najetih prostorih v  Žižkih. V nove prostore, v katerih bodo imeli zaposleni bistveno boljše delovne razmere, se bo preselilo zdajšnjih 73 delavcev, naložba pa bo omogočala tudi širitev proizvodnje in odpiranje novih delovnih mest.
Več ...
 
Razstava Foto-video kluba Lendava PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Torek, 14 Julij 2015 05:56

V preddverju lendavske gledališke in koncertne dvorane so odprli šesto klubsko fotografsko razstavo članov Foto-video kluba Lendava. Na ogled so fotografije štirinajstih avtorjev.
Ob odprtju je dejavnost Foto-video kluba Lendava predstavil njegov predsednik Ladislav Sobočan, razstavljena dela pa član kluba Igor Ternar. Sobočan je povedal, da je iz te razstave razvidno, da ima vsak fotograf v klubu izoblikovan individualni pristop k fotografskemu ustvarjanju.

Več ...
 
<< Začetek < Prejšnja 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Naslednja > Konec >>

Stran 48 od 204

NAPOVEDNIK

There are no events at this time

ZKPL

Napovednik

VREMEAKCIJSKA PRODAJA

1 085.80 EUR
215.00 EUR

Krona

Home
Copyright © 2016. lendava.net. Designed by Shape5.com