Nedelja, 20 Avgust 2017
Email
Make My Homepage
RSS
Pasica
Register
stadion.jpg

Vrtne Hiše

Lendava.net - z Vami od l. 2000
Kupnine za tovarno metanola še ni PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Torek, 05 Januar 2016 08:30

Stečajni upravitelj Nafte Petrochema Silvo Zorec je danes zjutraj povedal, da še nima informacij o tem, ali je kanadska družba US Methanol Corporation danes nakazala na račun stečajnega dolžnika kupnino za tovarno metanola v višini 5,6 milijona evrov. Do konca leta namreč tega še ni storila, čeprav bi to morala glede na sklenjeno pogodbo.

Rok za plačilo kupnine je namreč tri mesece od sklenitve prodajne pogodbe, ta pa je bila podpisana dan po opravljeni javni dražbi, ki je bila 30. septembra.
Več ...
 
Podjetje Prekmurec, trgovina Hungarikumv PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Ponedeljek, 04 Januar 2016 08:11

Na trgovskih policah blago, ki ga drugi ne ponujajo - Zaradi razlike v davku je Madžarsko blago pri nas cenejše

»Tudi jaz sem v Sloveniji in tu plačujem davke ter prispevke za zaposlene, zato vprašam vse kritike tega, da prodajamo blago iz Madžarske,  ali jim je bilo topleje pri srcu, ko so naši ljudje v Lenti nosili svoj denar in je davek ostal na Madžarskem,« je očitke nekaterih glede izvora ponujenega blaga zavrnil Janez Magyar, lastnik podjetja Prekmurec, trgovina, d. o. o., in lendavske trgovine Hungarikum, ki v glavnem ponuja madžarsko blago.
Več ...
 
V Lendavi dva nova zavoda PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Ponedeljek, 28 December 2015 08:56

V četrtek popoldan je bila v Lendavi sedma seja občinskega sveta Občine Lendava. Čeprav je proračun Občine Lendava za prihodnje leto že skoraj v celoti pripravljen, pa se na zadnji letošnji seji občinski svetniki z njim še niso ukvarjali. Vseeno pa je bil obsežni dnevni red, posvetili o se zahtevnim temam, med drugim tudi komunalnim in infrastrukturnim vprašanjem ter prvem branju preoblikovanja javnih zavodov, ustanovitvi novega javnega zavoda Knjižnica in Kulturni center Lendava ter preoblikovanju javnega zavod Svet mladih Lendava v novi javni zavod Zavod za turizem in razvoj Lendava.

Več ...
 
V Lendavi pripravljeni na nov val beguncev PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Sobota, 02 Januar 2016 13:13

Na obisku v Lendavi se je mudil generalni direktor Uprave RS za zaščito in reševanje Darko But. Z vodstvom občine se je pogovarjal o nadaljnjih aktivnosti na področju reševanje begunske krize.
Generalni direktor Uprave RS za zaščito in reševanje Darko But je na srečanju z županom Antonom Balažkom in direktorjem občinske uprave Tiborjem Hebarjem zagotovil, da v Lendavi ne bo nastanitvenega centra za begunce in da ostajajo zmogljivosti nespremenjene.

Več ...
 
Pestri in kulturno bogati decembrski večeri v Lendavi PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Torek, 22 December 2015 08:35

Prejšnji teden je bilo doganje v Lendavi zelo pestro. V četrtek, 17. decembra, so bili Lendavčani razpeti med kar štirimi dogodki: v Muzeju-Galeriji je potekala otvoritev razstave slik avtorjev iz Donacije Ivana Lackovića, na sedežu ZKD letna skupščina društev, v gledališki in koncertni dvorani se je odvijal decembrski koncert Glasbene šole Lendava, v knjižnici pa je bila predstavitev najnovejše knjige Olge Paušič Počitnice pod belim gradom.

Več ...
 
<< Začetek < Prejšnja 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Naslednja > Konec >>

Stran 45 od 219

NAPOVEDNIK

There are no events at this time

ZKPL

Napovednik

VREMEAKCIJSKA PRODAJA

1 085.80 EUR
215.00 EUR
Home
Copyright © 2017. lendava.net. Designed by Shape5.com