Sreda, 26 Oktober 2016
Email
Make My Homepage
RSS
Pasica
Register

Loginelizabeta.jpg

Vrtne Hiše

Lendava.net - z Vami od l. 2000
V Pomurju osem zlatih maturantov PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Torek, 14 Julij 2015 05:56

Gimnazijci, ki so opravljali splošno maturo v spomladanskem roku, so danes zjutraj lahko izvedeli, kako uspešni so bili. Na štirih pomurskih srednjih šolah je bilo od 279 kandidatov uspešnih 271. Med njimi je bilo osem takih, ki so dosegli 30 točk ali več, kar pomeni, da so postali zlati maturanti.
Na Dvojezični srednji šoli Lendava je splošno maturo opravljalo 24 gimnazijcev, samo eden je ni naredil, kar pomeni, da je šola dosegla 96-odstotno uspešnost,

Več ...
 
Razstava Foto-video kluba Lendava PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Torek, 14 Julij 2015 05:56

V preddverju lendavske gledališke in koncertne dvorane so odprli šesto klubsko fotografsko razstavo članov Foto-video kluba Lendava. Na ogled so fotografije štirinajstih avtorjev.
Ob odprtju je dejavnost Foto-video kluba Lendava predstavil njegov predsednik Ladislav Sobočan, razstavljena dela pa član kluba Igor Ternar. Sobočan je povedal, da je iz te razstave razvidno, da ima vsak fotograf v klubu izoblikovan individualni pristop k fotografskemu ustvarjanju.

Več ...
 
Lendava ponuja pestro poletno dogajanje PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Torek, 07 Julij 2015 07:16
V Lendavi mladim to poletje ne bo dolgočasno, ponujajo se številne zabavne in športne prireditve.
Svet mladih Lendava – Fiatalok Világa Lendva v poletnem času pripravlja aktivnosti za otroke in mladostnike, ki tako lahko počitniški čas preživljajo na bolj aktiven in organiziran način, predvsem pa v družbi vrstnikov. V nadaljevanju vas obveščamo o nekaterih dogodkih :
Več ...
 
Bioplinarna Ecos optimizira poslovanje PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Sreda, 08 Julij 2015 07:12
Delavci bioplinarne ECOS, ki v Lendavi obratuje od leta 2008, so nas obvestili, da že dva meseca niso prejeli plače, prav tako so ostali brez regresa, poleg tega so tudi na čakanju. Za pojasnila smo zaprosili direktorja bioplinarne ECOS Jožeta Pavlinjeka. Kot je pojasnil, v družbi Ecos izvajajo finančno in organizacijsko prestrukturiranje, zaradi optimizacije poslovanja pa so kar nekaj dejavnosti družbe prenesli na zunanje izvajalce, predvsem logistiko in vzdrževanje. Zato zmanjšujejo število zaposlenih.
Več ...
 
Lendava: Zastrupili so se s konopljinimi kolački PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Torek, 07 Julij 2015 07:15

S Policijske uprave Murska Sobota so sporočili, da se je na enem od piknikov na lendavskem koncu pet ljudi zastrupilo, ker so zaužili konopljine kolačke. Eden je moral poiskati zdravniško pomoč. V urinu so mu našli sledi tetrahidrokanabinola (THC). Policisti so ovadili več ljudi.
Policisti so z zbiranjem obvestil ugotovili, da je več oseb nezavedno zaužilo prepovedano drogo konopljo oziroma snov THC. Osumljeni so spekli pecivo temnorjave barve in kockaste oblike, ki so ga nato ponudili gostom na pikniku.

Več ...
 
<< Začetek < Prejšnja 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Naslednja > Konec >>

Stran 45 od 201

NAPOVEDNIK

There are no events at this time

ZKPL

Napovednik

VREMEAKCIJSKA PRODAJA

1 085.80 EUR
215.00 EUR

Krona

Home
Copyright © 2016. lendava.net. Designed by Shape5.com