Sreda, 13 December 2017
Email
Make My Homepage
RSS
Pasica
Register
gorice2.jpg

Vrtne Hiše

Lendava.net - z Vami od l. 2000
Ecos s pritožbo spet ustavil stečaj PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Petek, 08 September 2017 07:42

Podjetje Ecos, ki ima v lasti lendavsko bioplinarno, se je spet pritožilo zoper sklep murskosoboškega okrožnega sodišča o začetku stečajnega postopka, ki je bil objavljen 2. avgusta. To so nam potrdili pri odvetniški pisarni stečajnega upravitelja Matjaža Nanuta. Kot smo že poročali, se je podjetje pritožilo tudi zoper prvi sklep sodišča, ki je bil objavljen 21. aprila, višje sodišče pa je potem odločilo, da se sklep razveljavi in se zadeva vrne v ponovno odločanje.

Več ...
 
Prej do informacij, prej do profita PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Četrtek, 07 September 2017 07:35

Slovenija in Madžarska skušata v zadnjih letih na številne načine spodbuditi poslovno sodelovanje med gospodarstveniki na obeh straneh meje. To je tudi eno izmed poslanstev Madžarske nacionalne trgovske hiše, ki ima svoje predstavništvo, ki ga vodi Jozsef Hera, tudi v Lendavi.
Gre za institucijo madžarske države, ki se, kot poudarja njen predstavnik Peter Skapinyecz, primarno ukvarja s spodbujanjem izvoza malih in srednje velikih podjetij.

Več ...
 
Nujna obnova kulturnega doma Lendava se spet odmika PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Sreda, 06 September 2017 07:11

Več ponudnikov za obnovo, a postopek izbire še ni zaključen, zneski niso znani, pogodbo pa naj bi sklenili še ta mesec.

Na javno naročilo občine Lendava za obnovo lendavskega kulturnega doma se je odzvalo več ponudnikov. Koliko, občinska uprava ne razkriva, ampak pojasnjuje, da postopek izbire še traja, zanika pa, da bi ponudbe občutno presegle razpoložljiva sredstva in da zato ni mogoče zapreti finančne konstrukcije.

Več ...
 
Denar madžarske vlade ljudem iz pomurske regije PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Četrtek, 07 September 2017 07:32

Madžarska vlada je namenila 1,5 milijona evrov pomoči dvojezičnemu območju v Prekmurju za vlaganja v kmetijstvu, gospodarstvu in turizmu. Na razpis je prispelo 166 vlog, prvih 143 prosilcev, ki lahko pričakujejo do 20 tisoč evrov finančne pomoči, je že podpisalo pogodbe. Njihova imena in višina odobrene pomoči so objavljeni na spletni strani Zavoda za regionalni razvoj madžarske narodnosti Lendava, prav tako imena tistih, katerih vloge niso bile ocenjene z zadostnim številom točk.

Zadnjič posodobljeno Četrtek, 07 September 2017 07:36
Več ...
 
Podaljšan rok za prijavo škode PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Sreda, 06 September 2017 07:10

Rok za prijavo škode po suši na občinah podaljšan do petka do 12. ure.
Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano obvešča je rok za oddajo prijavo škode po suši v letu 2017 podaljšalo do petka, 8. septembra, in sicer do 12. ure. Škoda se prijavi na obrazcu 2, ki ga je mogoče dobiti na spletni strani ali v sprejemni pisarni pristojne občine. Oškodovanci morajo izpolnjen in podpisan obrazec oddati v sprejemni pisarni pristojne občine, in sicer osebno.

Več ...
 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

Stran 5 od 226

NAPOVEDNIK

There are no events at this time

Napovednik

TROICA Zaključki 2017

 

VREMEAKCIJSKA PRODAJA

1 085.80 EUR
215.00 EUR
Home
Copyright © 2017. lendava.net. Designed by Shape5.com