Sobota, 20 Januar 2018
Email
Make My Homepage
RSS
Pasica
Register
gorice2.jpg

Vrtne Hiše

Lendava.net - z Vami od l. 2000
KBV - JUDO novice PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Sreda, 26 Januar 2011 19:37

Člani KBV Judo Lendava so nastopili na:
42. Pokalu POHORSKI Bataljon 2011. Turnir se točkuje za Slovenski pokal v kategoriji Kadeti in Člani.
Datum 08.01.2011
Kraj: Slovenska Bistrica
Število klubov:35
Število tekmovalcev:171
Držav: 6

Več ...
 
Negotov začetek priprav Nafte, Balažic v Turčiji PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Sreda, 26 Januar 2011 19:34
Sample Image
Odgovor glede začetka priprav lendavske zasedbe zaradi obilice finančnih težav še vedno visi v zraku. Da se bodo Lendavčani po zimskem počitku zbrali v torek, 11. januarja, je tako vse manj možnosti.
Po predčasno končanem jesenskem delu sezone je bilo več kot jasno, da se bodo nogometaši Nafte pred nadaljevanjem spomladanskega dela sezone vnovič sestali v torek, 11. januarja, ob 11. uri.
Zaradi že znanih finančnih težav in dolgov, ki znašajo krepko čez milijon evrov, Lendavčani začetek priprav na omenjen datum bržkone ne bodo pričakali. Razmere so namreč več kot nevzdržne, vodstvo lendavskega prvoligaša pa glavnim akterjem daje prazne obljube, a od slednjih, vsaj danes, ni izpolnjenega še nič.
Več ...
 
Nafta Lendava brez proizvodnje naftnih derivatov PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Sreda, 26 Januar 2011 19:32

Nafta Lendava je v stoodstotni lasti države, zato je skupščino 23. decembra opravila Agencija za upravljanje kapitalskih naložb. Nadzorni svet je nanjo čakal od avgusta, s tem pa so na potrditev čakali tudi sklepi, ki so jih nadzorniki sprejeli po pregledu poslovanja družbe v letu 2009.

Kot je znano, nadzorni svet ni potrdili poslovnega poročila in ni dal razrešnice vodstvu družbe in starim članom nadzornega sveta. Agencija mu je v tem pritrdila, eden od sklepov pa je tudi bil sprememba statuta. Po novem lendavska družba več nima naziva Nafta Lendava, proizvodnja naftnih derivatov, ampak samo Nafta Lendava, v statutu pa je ostalo določilo o dvočlanski upravi.

 

Zadnjič posodobljeno Nedelja, 16 December 2012 18:32
Več ...
 
Tri desetletja lendavskega hotela Lipa PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Sreda, 26 Januar 2011 19:30

V hotelu Lipa v Termah Lendava so do danes gostili več kot četrt milijona obiskovalcev, našteli pa čez milijon hotelskih prenočitev
"V tridesetih letih se je zagotovo marsikaj zgodilo, eno pa je ostalo stalnica. Terme Lendava so se nenehno razvijale, iskale nove poti do kupcev in tako nameravamo tudi naprej. Prepričan sem, da bomo z mojimi sodelavci to uspešno opravili," je v uvodu tiskovne konference ob visokem jubileju hotela Lipa povedal direktor Term Lendava Igor Magdič. V hotelu Lipa so v treh desetletjih gostili več kot četrt milijona obiskovalcev ter našteli čez milijon hotelskih prenočitev. Hotel Lipa je danes del ponudbe Term Lendava, ki delujejo v okviru Savine dejavnosti turizem pod krovno blagovno znamko Sava Hotels & Resorts.
Začetki razvoja Term Lendava segajo v leto 1965, ko je v vasici Petišovci v bližini Lendave na naftnem polju pri izkopavanju vrtine namesto pričakovane nafte na površje bruhnila vroča voda. Domačini so ugotovili, da kopanje v tej vodi pri ljudeh lajša tegobe, ki jih prinesejo leta.

Več ...
 
<< Začetek < Prejšnja 221 222 223 224 225 226 227 228 Naslednja > Konec >>

Stran 228 od 228

NAPOVEDNIK

There are no events at this time

Napovednik

 

VREMEAKCIJSKA PRODAJA

1 085.80 EUR
215.00 EUR
Home
Copyright © 2018. lendava.net. Designed by Shape5.com