Sreda, 28 Junij 2017
Email
Make My Homepage
RSS
Register

Logingorice2.jpg

Vrtne Hiše

Lendava.net - z Vami od l. 2000
Šolski nogometni turnir - Zmagala ekipa DSŠL PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Četrtek, 27 Januar 2011 11:14

Na nogometnem turnirju prve skupine pomurskih srednjih šol je v Lendavi zmagala Dvojezična srednja šola Lendava pred ekonomsko šolo iz Murske Sobote, tretji je bil srednja poklicna in tehniška šola iz Murske Sobote in četrta srednja zdravstvena šola iz Murske Sobote. Na finalni turnir pomurskih srednjih šol v nogometu, ki bo 17. januarja v Lendavi, sta se uvrstili dvojezična srednja šola iz Lendave in ekonomska srednja šola iz Murske Sobote.

 

 
Lendavčani si želijo progo proti Rédicsu in Beltincem PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Četrtek, 27 Januar 2011 11:12

Občina Lendava se je pridružila evropskemu panonskemu združenju (Pannon Egic) za teritorialno sodelovanje, ki je bilo ustanovljeno konec avgusta lani. Člani združenja so lahko kraji, mesta, ustanove in občine z obmejnih območij jugozahodne Madžarske, severne Slovenije in po vključitvi Hrvaške v EU tudi njenih severnih območij.
Predsednik predsedstva združenja Pávo Zsolt, župan madžarskega Pécsa, je včeraj poudaril, da je namen združenja konkretno povezovanje in sodelovanje obmejnih regij predvsem na gospodarskem področju, uspešno gospodarsko sodelovanje pa bo pospešilo tudi sodelovanje sosednjih regij na drugih področjih.

 

Zadnjič posodobljeno Četrtek, 27 Januar 2011 11:14
Več ...
 
Negotov začetek priprav Nafte, Balažic v Turčiji PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Sreda, 26 Januar 2011 19:34
Sample Image
Odgovor glede začetka priprav lendavske zasedbe zaradi obilice finančnih težav še vedno visi v zraku. Da se bodo Lendavčani po zimskem počitku zbrali v torek, 11. januarja, je tako vse manj možnosti.
Po predčasno končanem jesenskem delu sezone je bilo več kot jasno, da se bodo nogometaši Nafte pred nadaljevanjem spomladanskega dela sezone vnovič sestali v torek, 11. januarja, ob 11. uri.
Zaradi že znanih finančnih težav in dolgov, ki znašajo krepko čez milijon evrov, Lendavčani začetek priprav na omenjen datum bržkone ne bodo pričakali. Razmere so namreč več kot nevzdržne, vodstvo lendavskega prvoligaša pa glavnim akterjem daje prazne obljube, a od slednjih, vsaj danes, ni izpolnjenega še nič.
Več ...
 
KBV - JUDO novice PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Sreda, 26 Januar 2011 19:37

Člani KBV Judo Lendava so nastopili na:
42. Pokalu POHORSKI Bataljon 2011. Turnir se točkuje za Slovenski pokal v kategoriji Kadeti in Člani.
Datum 08.01.2011
Kraj: Slovenska Bistrica
Število klubov:35
Število tekmovalcev:171
Držav: 6

Več ...
 
Tri desetletja lendavskega hotela Lipa PDF natisni E-pošta
Prispeval Administrator   
Sreda, 26 Januar 2011 19:30

V hotelu Lipa v Termah Lendava so do danes gostili več kot četrt milijona obiskovalcev, našteli pa čez milijon hotelskih prenočitev
"V tridesetih letih se je zagotovo marsikaj zgodilo, eno pa je ostalo stalnica. Terme Lendava so se nenehno razvijale, iskale nove poti do kupcev in tako nameravamo tudi naprej. Prepričan sem, da bomo z mojimi sodelavci to uspešno opravili," je v uvodu tiskovne konference ob visokem jubileju hotela Lipa povedal direktor Term Lendava Igor Magdič. V hotelu Lipa so v treh desetletjih gostili več kot četrt milijona obiskovalcev ter našteli čez milijon hotelskih prenočitev. Hotel Lipa je danes del ponudbe Term Lendava, ki delujejo v okviru Savine dejavnosti turizem pod krovno blagovno znamko Sava Hotels & Resorts.
Začetki razvoja Term Lendava segajo v leto 1965, ko je v vasici Petišovci v bližini Lendave na naftnem polju pri izkopavanju vrtine namesto pričakovane nafte na površje bruhnila vroča voda. Domačini so ugotovili, da kopanje v tej vodi pri ljudeh lajša tegobe, ki jih prinesejo leta.

Več ...
 
<< Začetek < Prejšnja 211 212 213 214 215 216 217 Naslednja > Konec >>

Stran 216 od 217

NAPOVEDNIK

There are no events at this time

Napovednik

VREMEAKCIJSKA PRODAJA

1 085.80 EUR
215.00 EUR

Krona

Home
Copyright © 2017. lendava.net. Designed by Shape5.com